Neler Yeni

rx460 a sistem tavsiyesi

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
xeon x3440 lı sistem toplayamam sebebinin belirtmiştim yine yazayım birtane PC den anlayan abi var sorunlu felan dedi araştırdım alakası yok ve abilerimin aklını bulandırdı O yüzden böyle idarelik sistem toplayacağım
sorunlu oldugunu dusunmuyorum ama idarelik bir pcden benim anladıgım fps oyunlarını yuksek fps diger oyunları ise low ayarlarda akıcı olarak oynatabilen olarak anlıyorum
3k ya cıktıktan snra apu dizebilirsin bunlara uygun en azından 0 olur
ayrıca 3k ya rx 570 li ddr4 sistem dizilebilir 2. el
Mesaj otomatik birleştirildi:

P55 eski bi chipset ne sorun cıkarır bilemem ama x58 seni ve abilerini üzmez emin ol. Seni a seri kartlar üzebilir belki :)
bende boyle dusunuyorum
sorun elbetteki olabilir sonucta teknolojık alet alırken dikkatli ve deneyrek almalısın

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
sorunlu oldugunu dusunmuyorum ama idarelik bir pcden benim anladıgım fps oyunlarını yuksek fps diger oyunları ise low ayarlarda akıcı olarak oynatabilen olarak anlıyorum
3k ya cıktıktan snra apu dizebilirsin bunlara uygun en azından 0 olur
ayrıca 3k ya rx 570 li ddr4 sistem dizilebilir 2. el

bende boyle dusunuyorum
sorun elbetteki olabilir sonucta teknolojık alet alırken dikkatli ve deneyrek almalısın
apuda mantıklı olabilir teşekkürler her tavsiyeye açığım ve low medium da akıcı Oynatsın yeter şimdilik tabi ilerde normal çalışınca güzel bir sistem dizeceğim zaten

P55 eski bi chipset ne sorun cıkarır bilemem ama x58 seni ve abilerini üzmez emin ol. Seni a seri kartlar üzebilir belki :)
:D x58 onuda araştırayım bilmiyordum teşekkürler

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
apuda mantıklı olabilir teşekkürler her tavsiyeye açığım ve low medium da akıcı Oynatsın yeter şimdilik tabi ilerde normal çalışınca güzel bir sistem dizeceğim zaten

:D x58 onuda araştırayım bilmiyordum teşekkürler
arastırırsan seceneklerin ne kadar genis oldugunu gorursun suanda 2. el piyayası 0a yaklastı ama 3k ya apu sistem dizmek yerine benzer performans veren bilgisayar hala 2. elde 2k civarina dizilebilir(iyi bir pazarlıkla)

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
baya iyi helal Olsun adam güzel yazmış fiyatı da Çok uzak ya şans yok :D ben gebzedeyim O karşıda en az 5 saatlik yol ama yinede teşekkür ederim bakıp yardımcı Olduğun için
illa güvendiğiniz arkadaşınız yada akrabanız vardır istanbulda baya ölü bence bir deneyin

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
arastırırsan seceneklerin ne kadar genis oldugunu gorursun suanda 2. el piyayası 0a yaklastı ama 3k ya apu sistem dizmek yerine benzer performans veren bilgisayar hala 2. elde 2k civarina dizilebilir(iyi bir pazarlıkla)
haklısın aslında ben herşeyi topladım alacağım ürünleri ve bazıları 0 Olucak ürünlerin ona rağmen 2.3k tuttu kasasız şekilde ve güzel pazarlık yaparsam 2.2veya zorlasam 2.1 e düşürme imkanım var

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
haklısın aslında ben herşeyi topladım alacağım ürünleri ve bazıları 0 Olucak ürünlerin ona rağmen 2.3k tuttu kasasız şekilde ve güzel pazarlık yaparsam 2.2veya zorlasam 2.1 e düşürme imkanım var
gayet iyi fiyat olur o zaman idare etmelik diyorsan

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
illa güvendiğiniz arkadaşınız yada akrabanız vardır istanbulda baya ölü bence bir deneyin
büyükçekmecede Oturan kuzenim var belki Ona söyleyebilirsem alabilir şansımı denicem Olmazsada ryzen 3 1200 le idare edicem artık bir süre

gayet iyi fiyat olur o zaman idare etmelik diyorsan
aynen idare etmelik normal çalışınca sistem alıcam zaten a320 li anakart, ryzen 3 1200,rx460 lı sistem böyle Olucak büyük ihtimalle bunu toplayacagım öyle gözüküyor ve ram psu ssd bunlar 0 olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,839
Üyeler
164,206
Son üye
vkarnn
Top Bottom