S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Saçmalama Ayten
40GB kadar da DLC var normal indirmedetam olarak nasıl bir avantaj anlamadım çünkü oyun steamde de zaten tüm paketler falan dahil 60gb civarında..
40GB kadar da DLC var normal indirmede
Yükleme boyutu 151GB yazıyor bende. Öyleyse öyledir bilmiyorum.Alıntıyı görüntüle
kandırmışlar sizi yok öyle bir şey dlc dahil 85gb yer kaplıyor indirirken 70gb falan indiriyorsun
Tüm diller dahil mi buna? Yoksa Steam otomatik olarak inglizce seçip mi indiriyor acaba? Büyük ihtimalle steam de indirirken ek dil paketlerini eklemiyor o yüzden böyle.DLC dahil dosya boyutu.
Alıntıyı görüntüle
Ek dil indirme diye bir şey yok. Nereden duydunuz onu? Oyunun tam boyutu 85GB.Tüm diller dahil mi buna? Yoksa Steam otomatik olarak inglizce seçip mi indiriyor acaba? Büyük ihtimalle steam de indirirken ek dil paketlerini eklemiyor o yüzden böyle.
tüm diller dahil ayarlardan seçebiliyorsun anında geçiş yapıyor her şey dahil 85gb oyun ama crackte artık içine ne ekliyorlar ediyorlar boyut o kadar yüksek çıkıyor bilemeyiz.. arkada mining bile yapıyor olabilirTüm diller dahil mi buna? Yoksa Steam otomatik olarak inglizce seçip mi indiriyor acaba? Büyük ihtimalle steam de indirirken ek dil paketlerini eklemiyor o yüzden böyle.
Kanka ben 3100 6500xt ile açtım oynarken rahatsız oldum yapma derimBazıları oynatmaz diyor bazıları oynatır diyor anlamadım. 1080P Low ve FSR açınca testlerde 40FPS falan alıyor gibi ama bende 8GB RAM var ve İ3 işlemci var bunlar yüzünden oynatmama ihtimali var mı? Veya FSR açamama ihtimalim var mı FSR olmadan 20FPS alıyor çünkü. Oyunu alıp bir de rezil internetle 2 günde indirip ortada kalmayalım?
O kadar mı kötü ya. Zamanında 1660Ti ile oynamıştım da DLC çıkmışken birdaha oynamak istemiştim yan görevlerino zaman hiç yapmamıştım oraya da girerim diyordum. FSR3 moduna güvendim ama olmazsa erteleyim 3-4 yıla yine sağlam bir sistem alırım zaten.Kanka ben 3100 6500xt ile açtım oynarken rahatsız oldum yapma derim
ben bi pürüz olmazsa yazdan itibaren her ay 1-2 parça taksitle alıcam ilk 7800x3d falan alırım kısmetse sonra anakart ram falan derken en son ekran kartı ile taçlandırırım sistemiO kadar mı kötü ya. Zamanında 1660Ti ile oynamıştım da DLC çıkmışken birdaha oynamak istemiştim yan görevlerino zaman hiç yapmamıştım oraya da girerim diyordum. FSR3 moduna güvendim ama olmazsa erteleyim 3-4 yıla yine sağlam bir sistem alırım zaten.
valla kanka çok iyi değil etraf çok fazla sorun oluşturuyorO kadar mı kötü ya. Zamanında 1660Ti ile oynamıştım da DLC çıkmışken birdaha oynamak istemiştim yan görevlerino zaman hiç yapmamıştım oraya da girerim diyordum. FSR3 moduna güvendim ama olmazsa erteleyim 3-4 yıla yine sağlam bir sistem alırım zaten.