RX5500 XT'de hangi markayı seçmeliyim

Huseyinatik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
407
Bütçe
2100
Arkadaşlar bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun çok kararsızım ekran kartı konusunda modelimi belirledim ama hangi markayı seçmeliyim bilmiyorum.
1. Xfx RX5500 XT 8Gb
2. Saphirre RX5500 XT 8Gb
Bu iki markayıda tam bilmiyorum alırsam ve bozulursa Türkiyede servisleri felan var mıdır ve alınmaya değermidir. Veya 200 TL daha koyup Asus dualmı almalıyım.
Ve R 3 3100 Darboğaz yapar mı. Yaparsa R5 3500x ile nasıl olur? Lütfen bilgisi olanlar fikrini belirtsin.

Darboğaz olmaz. Hangisi daha ucuz ise onu al. Ben kendim XFX 5500XT kullanıyorum. Soğutmada gayet başarılı.

Valla bende Special Edition var çok iyi ama şu an çok pahalı. Sapphire veyahut XFX tercih edilebilir

Ucuz olanı al. Sapphire de bakabilirsin. Veya XFX kalabilir sıkıntı olmaz.

Ucuz olanı al. Sapphire de bakabilirsin. Veya XFX kalabilir sıkıntı olmaz.
Sorun çıkarsa muhatap bulabirimiyim bilmiyorum. 200 daha verip Asus almak mantıksız mı olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direk buraya sorun hem birkaç ağızdan bilgi almış olursunuz.
Xfx markasını hiç duymamıştım ve forumlar okuduğumda bazıları ısınıyor bazıları ısınmıyor demiş bu konuda Arada kaldım ve Türkiye'ye yeni gelen bir marka olduğu için bozulduğu zaman karşımda Bir muhattap bulabilir miyim bilmiyorum siz kullanan biri olarak hiç sorun yaşadınız mı yaşadıysanız karşınızda bir muhatap bulabildiniz mi

Xfx markasını hiç duymamıştım ve forumlar okuduğumda bazıları ısınıyor bazıları ısınmıyor demiş bu konuda Arada kaldım ve Türkiye'ye yeni gelen bir marka olduğu için bozulduğu zaman karşımda Bir muhattap bulabilir miyim bilmiyorum siz kullanan biri olarak hiç sorun yaşadınız mı yaşadıysanız karşınızda bir muhatap bulabildiniz mi
Sorun yaşamadım. XFX eski bir marka. Bir muhattap da bulabilirsiniz emin olun.

Sorun çıkarsa muhatap bulabirimiyim bilmiyorum. 200 daha verip Asus almak mantıksız mı olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satın alacağın yere sor daha net söylerler. Oksid bilişim galiba.

Arkadaşlar bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun çok kararsızım ekran kartı konusunda modelimi belirledim ama hangi markayı seçmeliyim bilmiyorum.
1. Xfx RX5500 XT 8Gb
2. Saphirre RX5500 XT 8Gb
Bu iki markayıda tam bilmiyorum alırsam ve bozulursa Türkiyede servisleri felan var mıdır ve alınmaya değermidir. Veya 200 TL daha koyup Asus dualmı almalıyım.
Ve R 3 3100 Darboğaz yapar mı. Yaparsa R5 3500x ile nasıl olur? Lütfen bilgisi olanlar fikrini belirtsin.
darboğaz yapmaz bu arada xfx olanı donanım arşivi incelemşti sıcaklıklar gayet iyidi sapphire de gayet iyi hangisi ucuzsa onu al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,227
Üyeler
189,810
Son üye
demiryasmedya
Geri