8gb olanını kullanıyorum sorun yokPerformans olarak nasıldır hocam bide driver sorunu yaşar mıyım
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Efsane cumayı bekliyorum bende 8gb olanı almayı planlıyorum inşallah güzel indirim gelir8gb olanını kullanıyorum sorun yok
Yeni driverler ile 1660 gücüne geldi
Bu gerçekten indirim mi yoksa normal fiyatı bu mu![]()
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Indirim.Bu gerçekten indirim mi yoksa normal fiyatı bu mu
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence rx 5500xt al. Hem daha ucuz, hem de bazı oyunlarda FPS olarak geçiyor bile.
Bekleyebilir iseniz kesinlikle Black Fridayi bekleyiniz.5500xt ve 1650s 4gb olan modellerin arasında kaldım bende sizce şu an ki fiyatlar iyi mi yoksa blackfriday de daha da düşermi beklemelimiyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
MSI Radeon RX 5500 XT MECH Radeon RX 5500 XT 4 GB GDDR6 128 bit 7680 x 4320 pixels PCI Express 4.0
MSI RX 5500 XT MECH 4G OC AMD Radeon RX 5500 XT 4 GB GDDR6 Ekran Kartıwww.bossbilisim.com
![]()
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com