Neler Yeni

Öneri RX570 Çok Isınan Kart Alınır Mı?

Ysuflix

80+ Gold
Bende rx580 var bakımlı değil 80 dereceleri görebiliyorum bazı durumlarda yani bu model kartlar için 70 dereceler iyi yani .
Ben sanırım uzun bir süre 86 derecelerde kullanmıştım bir sorun yaşamadım.
Herhangi bir uv yapılacak bir durum yok senin kartta aklına bile getirmen saçma geliyor bana .
Hangi marka model senin kart?

1905

80+ Silver
Bakım yapılı hali o zaten hocam oyunlarda 70 71 ama birkez daha bakım yapcam test etcem olmazsa uv yapıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunlarda mı 55??
hocam oyunlarda çıkmıyorsa alınabilir sanki ama ben şahsen o riski almazdım. sizin bileceğiniz iş

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,092
İsim
Murat Orhan
Hicbir sorun olmaz. Almayacaksan bana ver ben alayım.

Ysuflix

80+ Gold

Ysuflix

80+ Gold
Rx570lerin orijalinde dram yok zaten 1 2 seri dışında sorun olmaz.
çok sağolasın. undervolt yaparken powerlimit'i ellemesem olurmu? 200 mhz çekirdek hızından ve yavaş yavaş voltajdan düşücem. bu şekilde stabilizeyi yakalarmıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,092
İsim
Murat Orhan
çok sağolasın. undervolt yaparken powerlimit'i ellemesem olurmu? 200 mhz çekirdek hızından ve yavaş yavaş voltajdan düşücem. bu şekilde stabilizeyi yakalarmıyım?
Yakalarsın

Bünyamina

80+ Platinum
Hangi marka model senin kart?
asus dual rx580 4gb modeli temizlesem 70 75 derecelerde gezer ki bu kartların normal sıcaklığı böyle
baya sorun yaşadım bazı nedenlerden dolayı o yüzden ellemiyorum çalışan bir cihazı yoksa 80 derecelerde çalışması iyi bir şey değil ama sorun çıkartmayacağından adım gibi eminim

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Merhaba. Kuzenimin pcyi yükseltiyoruz İ5 4460 ve RX 570 alıcaz. Yakınım rx6600e geçti xfx rx570 8gb kartı vardı miningsiz içi açılmamıştı sadece oyun oynandı excalibur kasa pc. Yaklaşık 1 ay önce falan oluyo bu olay. Furmark 5 dakikada 90 derece oldu kart. Dedim kartı bana bırak ben bakım yapıp temizliyim. Temizledim mx4 sürdüm 85 oldu. Oyunlarda 70 71 geçmedi ama fanlar hızlanıyo hemen. Vram termal pedleri söktüm blok daha iyi bassın diye biraz daha iyi durumda. Kartı geri verdim bende şimdi dedim yükseltme için alalım ondan kartı 700 TL'ye bırakıcak fazlalıktı diye ısınıyodu diye. Sadece oyun oynanıcak kartla zaten yine. Alınır gibime geliyo performansı yerinde full mesh kasada kullanılcak. Kartı isticem parayı vermeden önce pedsiz vram ısılarına bakıcam oyunlarda test edicem yine. Asıl sorum şu bu kartın geleceği ne olur? Sorun yaşatır mı? aldık 3 ay sonra sorun çıkartır mı bu tür bir şey yaşamak istemeyiz üzer mi bizi ?
570 sistemimi 3 ay önce sattım telefon almak için uzun süre kullandım sorun yaşamadım açıkçası hocam sadece furmarkta rx 470 gözüküyordu ilk aldığımda korkmuştum dolandırıldım diye o da furmarkın son sürümünde sıkıntı var diye oluyormuş eski sürümü yükleyicne düzledi geri

ReyMysterio619

80+ Bronze
asus dual rx580 4gb modeli temizlesem 70 75 derecelerde gezer ki bu kartların normal sıcaklığı böyle
baya sorun yaşadım bazı nedenlerden dolayı o yüzden ellemiyorum çalışan bir cihazı yoksa 80 derecelerde çalışması iyi bir şey değil ama sorun çıkartmayacağından adım gibi eminim
Dostum ben de rx580 8gb modelli 2. Elden PC alacağım. Adam yükte 80-85 civarında demiş. Aldığım gibi arkadaşın babası bilgisayarcı. Ona macun+temizlik yaptırıcam sıcaklıklar 70'e kadar iner mi?

Ysuflix

80+ Gold
Dostum ben de rx580 8gb modelli 2. Elden PC alacağım. Adam yükte 80-85 civarında demiş. Aldığım gibi arkadaşın babası bilgisayarcı. Ona macun+temizlik yaptırıcam sıcaklıklar 70'e kadar iner mi?
hangi kart modeli olduğu önemli xfxler bu kadar ısınabiliyomuş mesela. düşüş olur ama 70lere kadar inermi bilemem.

ReyMysterio619

80+ Bronze
hangi kart modeli olduğu önemli xfxler bu kadar ısınabiliyomuş mesela. düşüş olur ama 70lere kadar inermi bilemem.
Soruyorum ama AMD diyor, çok bilgisi yok sanırım gittiğimde öğreneceğim markasını. Zorlarsam satmaktan vazgeçer diye korkuyorum.

Top Bottom