Neler Yeni

Rx570 Ekran bozuluyor bilgisayar çöküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Muhammed Ali Yılmaz
Merhabalar rx570 Rog Strix modelini kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır daha yeni coil whine üzerine gönderdim kartı. Kartı geri yollayıp sorun yok ses performansa etki etmez diye yolladılar kartı temizleyip bakımını yapıp yollamışlardı şimdi elektrik kesintisi yaşadım ve oyuna girdiğimde ekran kartı görüntüde bozukluk yapıyor donuyor bilgisayar çöküyor.

Ekler

• 20210130_192600.jpg
    20210130_192600.jpg
    4.4 MB · Hit: 55

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Dostum ekran kartının fiziksel bir hasarı varsa ve bu hasar elektrik kesintisi ile ilgiliyse sadece oyunlarda değil günlük işlerinde de (youtube google veya masaüstü) sıkıntı çıkartır. Ekran kartı sadece yük altında mı böyle yapıyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Muhammed Ali Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ekran kartının fiziksel bir hasarı varsa ve bu hasar elektrik kesintisi ile ilgiliyse sadece oyunlarda değil günlük işlerinde de (youtube google veya masaüstü) sıkıntı çıkartır. Ekran kartı sadece yük altında mı böyle yapıyor ?
Dostum baktım herhangi bir fiziksel hasar yok ekran kartı yük altına girmedende aynı sorunu yaşadım ancak girince daha hızlı oldugunu kesinlikle söyleyebilirim ve coil whine sesinin arttığından eminim coil whine ile ilgili oldugunu düsünmesem bile sesin ciddi manada arttığı açık.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Dostum baktım herhangi bir fiziksel hasar yok ekran kartı yük altına girmedende aynı sorunu yaşadım ancak girince daha hızlı oldugunu kesinlikle söyleyebilirim ve coil whine sesinin arttığından eminim coil whine ile ilgili oldugunu düsünmesem bile sesin ciddi manada arttığı açık.
Ekran kartı boşta da böyle sorunlar çıkarıyorsa genellikle çip veya besleme hatasıdır ki bunların da tamiri yeni bir kart almakla eş değer dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Muhammed Ali Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum
Ekran kartı boşta da böyle sorunlar çıkarıyorsa genellikle çip veya besleme hatasıdır ki bunların da tamiri yeni bir kart almakla eş değer dostum
Şimdi ben garantiye bu kartı versem anlaşılabilirmi elektrik üzerinden bir sıkıntı olduğu garanti kapsamına girer mi?

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,096