KToprak
80+
- Reaksiyon skoru
- 123
İnno3d güzel güvenebilirsinmarkaya güvenmiyorum
İnno3d güzel güvenebilirsinmarkaya güvenmiyorum
Kardeşim Asus Rog Strix dururken gidip xfx mi alsın boş muhabbet yapmayın daha fazla.değmez.
dostum sen boş muhabbet yapma asus rog strix rx 570 alacağıma gider im inno3d gtx 1650s alırım.Kardeşim Asus Rog Strix dururken gidip xfx mi alsın boş muhabbet yapmayın daha fazla.
Hala boş yapıyorsun yadostum sen boş muhabbet yapma Asus rog strix rx 570 alacağıma gider im inno3d gtx 1650s alırım.
Dostum marka önerisi demiş enpahalısını önerin dememiş. 1650s yerine rog strix rx 570 alan varmı?Hala boş yapıyorsun yaBaşlığa tekrar bak istersen ona göre cevap ver sorulan sorulara.
nvidia daha sağlam ama fiyatlar rx570 lere göre uçukHala boş yapıyorsun yaBaşlığa tekrar bak istersen ona göre cevap ver sorulan sorulara.
Ya hocam sende anlama kıtlığı mı var. Adam rx570 alacak demek ki bize marka önerisi istemiş. Sen gidiyorsun başka bir model öneriyorsun. Adam marka istemiş ben marka veriyorum.Dostum marka önerisi demiş enpahalısını önerin dememiş. 1650s yerine rog strix rx 570 alan varmı?
evet gtx 1650 de mantıklı geliyorYa hocam sende anlama kıtlığı mı var. Adam rx570 alacak demek ki bize marka önerisi istemiş. Sen gidiyorsun başka bir model öneriyorsun. Adam marka istemiş ben marka veriyorum.
GTX 1650 rx 570den daha kötü bir kart.evet gtx 1650 de mantıklı geliyor
arkadaş bu mesajı yazmış.
bende sana dedimki inno3d gtx 1650SÜPER varken asus rog strix rx 570 alınmaz dedim.GTX 16
GTX 1650 rx 570den daha kötü bir kart.
mantıklı geliyor ama fiyatları uçuk. benim kafamdaki 570evet gtx 1650 de mantıklı geliyor
arkadaş bu mesajı yazmış.
Biliyoruım arkadai rog strix önerdi o yüzden onun yerine 1650s demiştimmantıklı geliyor ama fiyatları uçuk. benim kafamdaki 570