Peki hocam kaç mm almam lazım rx570 içinBi macun yenile hocam. Düzelmezse PAD'leri de yenilersin. En uyduruk modeller bile 80'i geçmiyor normalde RX 500 serisinde.
Hocam deme böyle makinesiz kalmak istememxfx aynı kart 2-3 yıldır hiç bakılmamış temizlenmemiş bi tanıdık satmak için getirdi 90dan düşmüyo mx4 sürdüm yine aynı. sonra renkleride bozdu kart. muhtemelen miladını doldurdu.
valla hocam başıma geleni söylüyorum yalanım yok. alıcı çıktı adama dedim kart bozuk çıktı hocam diye. maalesef bu model pek iyi değil xfxtePeki hocam kaç mm almam lazım rx570 için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam deme böyle makinesiz kalmak istemem
Kasa kapakları açık hocam yine aynıKasanın yan kapakları açık şekilde kullanabilirsin.
Macun değiştirdikten sonra aynıysa macunun bakıra temasına bir bak belki temasta sıkıntı vardır. Bende ekran kartıma bakım yaptırdım eve geldim 90 derece 95 derece, bakım yapan adama yazdım getir bakalım dediler gittiğimde macunun kalitesizliğinden dolayı eriyip çamur gidi olduğunu gördük ve temas etmiyordu bakır boruya ondan dolayıydı. Termal macunda sorun yoksa termal padleri kontrol et. Kasan eskiyse veya tamperli camı falan varsa boyutu küçükse yine ısınır. Ama siyah ekran falan vermemesi lazım aslında miladını doldurmakla alakası olduğunu düşünmüyorum.Kasa kapakları açık hocam yine aynı
Kanka fazla ısıdan koruma moduna giriyormuş bir arkadaşım söyledi termal macunu daha yeni değiştirdim ve özenle bakıra sürdüm muhtemelen termal pedlerden dolayıdır.Macun değiştirdikten sonra aynıysa macunun bakıra temasına bir bak belki temasta sıkıntı vardır. Bende ekran kartıma bakım yaptırdım eve geldim 90 derece 95 derece, bakım yapan adama yazdım getir bakalım dediler gittiğimde macunun kalitesizliğinden dolayı eriyip çamur gidi olduğunu gördük ve temas etmiyordu bakır boruya ondan dolayıydı. Termal macunda sorun yoksa termal padleri kontrol et. Kasan eskiyse veya tamperli camı falan varsa boyutu küçükse yine ısınır. Ama siyah ekran falan vermemesi lazım aslında miladını doldurmakla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Bu sıcaklık normal değil bendeki 70 derece çalışıyor ve kasa onu mesh değilKasa temizliği yoksa sıvı soğutucu ve termal macunu mi yenileyin
Ve Rx 370,570,580 modelleri sıcak çalışıyor
hocam bakıra değil işlemcisine süreceksiniz.Kanka fazla ısıdan koruma moduna giriyormuş bir arkadaşım söyledi termal macunu daha yeni değiştirdim ve özenle bakıra sürdüm muhtemelen termal pedlerden dolayıdır.
Macun değiştirdikten sonra aynıysa macunun bakıra temasına bir bak belki temasta sıkıntı vardır. Bende ekran kartıma bakım yaptırdım eve geldim 90 derece 95 derece, bakım yapan adama yazdım getir bakalım dediler gittiğimde macunun kalitesizliğinden dolayı eriyip çamur gidi olduğunu gördük ve temas etmiyordu bakır boruya ondan dolayıydı. Termal macunda sorun yoksa termal padleri kontrol et. Kasan eskiyse veya tamperli camı falan varsa boyutu küçükse yine ısınır. Ama siyah ekran falan vermemesi lazım aslında miladını doldurmakla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Hocam bu durumdayiz yeniden termal macun eklemelimiyim?
Termal macundan kaynaklı diyorum bende istersen tekrar bi aç ve sonra GPU işlemcisine dengeli bir şekilde sür. İnternette videolar varHocam bu durumdayiz yeniden termal macun eklemelimiyim?