Yardım Rx570 XFX 60 fps sorunu Vsync kapatma

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Arkadaşlar oyundan vsync kapatıyorum ama oyun halen 60fps sabit amd den nasıl kapatabilirm Vsync Yi

Radeon ayarlarına gir ordan ayarlara tıkla ve ekran kartları yazan yeri ss alıp atarmısın?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    215.1 KB · Hit: 501
Ekran kartları olan kısmı atsanız daha iyi olur. Bu arada freesync neden kapalı?

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    192.7 KB · Hit: 369
açık mı olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet freesync yırtılmaları engelliyor iyi bir şey açmanızda fayda var. Bu arada radeon ayarlarında bir sorun yok. Oynadığınız oyunun ayarlar kısmını atabilir misiniz size zahmet?

açık mı olmalı
Ekran kartı profilini direk oyun profiline de çekebilirsiniz.

Evet freesync yırtılmaları engelliyor iyi bir şey açmanızda fayda var. Bu arada radeon ayarlarında bir sorun yok. Oynadığınız oyunun ayarlar kısmını atabilir misiniz size zahmet?

Ekran kartı profilini direk oyun profiline de çekebilirsiniz.
Imm oynadığım oyunda vsync yok oyunun dosya ayarlarından kapattım vsync yi eski kartımda işe yaramıştı gtx1650 ama bu radeonda işe yaramadı malesef

Imm oynadığım oyunda vsync yok oyunun dosya ayarlarından kapattım vsync yi eski kartımda işe yaramıştı gtx1650 ama bu radeonda işe yaramadı malesef
Dikey eşitleme veya Dikey senkranizasyon diye bir şey var mı? Oda vsync oluyor.

Dikey eşitlemeyi görsem kaptıcaktım ama göremiyorum :(
O zaman radeon ayarlarında ekran kartı sekmesine gel oradaki dikey yenileme için bekle seçeneğini her zaman kapalı yap belki öyle düzelir. O oyunu oynadıktan sonra ayarı değiştirirsin.

O zaman radeon ayarlarında ekran kartı sekmesine gel oradaki dikey yenileme için bekle seçeneğini her zaman kapalı yap belki öyle düzelir. O oyunu oynadıktan sonra ayarı değiştirirsin.
Tamamdır Teşekkür ederim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,026
Üyeler
186,567
Son üye
0gii
Geri