VitoScaletta
80+ Gold
oynadığın çözünürlük çok düşük işlemciye darboğaz oluyodur
monıtor bunu desteklıyor en fazlaoynadığın çözünürlük çok düşük işlemciye darboğaz oluyodur
grafık yuksekte maksımuna alsam droplar azalırmıoynadığın çözünürlük çok düşük işlemciye darboğaz oluyodur
Test et.monıtor bunu desteklıyor en fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:
grafık yuksekte maksımuna alsam droplar azalırmı
grafikleri ve çözünürlüğü ne kadar arttırsan o kadar ekran kartı kullanımını ve işlemciye yapan darboğazı azaltmış olursun hem darboğazlı oynuyosun hemde ayarları fullemedinmi ayarları fulle monitörü de değiştirmeni öneririmmonıtor bunu desteklıyor en fazla
grafık yuksekte maksımuna alsam droplar azalırmı
ben cs 1280 1024 de 200-300 fps de oynuyom zula 1440x900 de120-170 felan oyun ile alakalı saçma bir şey yüzünden hele battle royale taa 40 a kadar düşüyo **cs go 1280x960 da 200fps civarı oynuyorum zulada neden boyle anlamadım
monıtoru kesınlıkle degıstırıcegım şuan işlemciyi satıyorum üstüne 300 verip indirimli r3 3100 alcam sonrada 24ınc 144hz guzel monıtorgrafikleri ve çözünürlüğü ne kadar arttırsan o kadar ekran kartı kullanımını ve işlemciye yapan darboğazı azaltmış olursun hem darboğazlı oynuyosun hemde ayarları fullemedinmi ayarları fulle monitörü de değiştirmeni öneririm
oyuna bırı katılırken milisaniyelık drop oluyormu sızdedeben cs 1280 1024 de 200-300 fps de oynuyom zula 1440x900 de120-170 felan oyun ile alakalı saçma bir şey yüzünden hele battle royale taa 40 a kadar düşüyo **
Evet olmayan varmi sence oyun hata dolu zaten naai bu kadar oynaniyo cok sasiriyorummonıtoru kesınlıkle degıstırıcegım şuan işlemciyi satıyorum üstüne 300 verip indirimli r3 3100 alcam sonrada 24ınc 144hz guzel monıtor
oyuna bırı katılırken milisaniyelık drop oluyormu sızdede