RX5700 Driver Sorunu Var mı?

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,261
İyi günler geçen günlerde MSI RX5700 Mech GP modeli olan bir pc sipariş ettim ama bazı konularda rx5700xt nin sürücüleri düzgün olmadigi için oyundayken PC nin kapanmasi vs gibi sorunlar oluşuyormuş benim sipariş ettiğim modelde böyle bir problem var mı bilgisi olan var mı

Olabilir herkes yaşamıyor sorunları, teknoloji şans işidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama hataları sürekli olarak kapatılıyor artık neredeyse sorunu kalmadı.

İyi günler geçen günlerde MSI RX5700 Mech GP modeli olan bir PC sipariş ettim ama bazı konularda rx5700xt nin sürücüleri düzgün olmadigi için oyundayken PC nin kapanmasi vs gibi sorunlar oluşuyormuş benim sipariş ettiğim modelde böyle bir problem var mı bilgisi olan var mı
1590698075787.webp

Son gelen driver notlarında yazanlar bunlar. Translate ile otomatik çevirdiği için hata olabilir.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Olabilir herkes yaşamıyor sorunları, teknoloji şans işidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama hataları sürekli olarak kapatılıyor artık neredeyse sorunu kalmadı.
Bir de itopyadan aldım bu son zamanda çok yoğun oldukları için sıkıntı yaşama olasılığım daha fazla eskiye nazaran

Bir de itopyadan aldım bu son zamanda çok yoğun oldukları için sıkıntı yaşama olasılığım daha fazla eskiye nazaran
Bence yaşamazsınız ama düzgün kullanırsanız bence bir sıkıntı ile karşılaşmazsınız ama dediğim gibi şans işi sorunlar giderildi çoğusu ama sorun yaşayanlar var illa ki.

Yok vega serisi kartlar çok sıkıntı.

Bence yaşamazsınız ama düzgün kullanırsanız bence bir sıkıntı ile karşılaşmazsınız ama dediğim gibi şans işi sorunlar giderildi çoğusu ama sorun yaşayanlar var illa ki.
Hayırlısı bakalım umarim şanssız çıkmam 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,631
Üyeler
186,758
Son üye
Mavman
Geri