mining yapılmış olabilir testleri nasıl kartınbaşlıkta da gördüğünüz gibi arkadaşlar bu fiyata alınır mı ?
testlerini görmedim sadece oyun için kullanıldığı söyleniyor, paramgüvende ile alacağımmining yapılmış olabilir testleri nasıl kartın
güvenmeyin test isteyin kart temiz mi içi açılmış mı bir öğrenin öyle alıntestlerini görmedim sadece oyun için kullanıldığı söyleniyor, paramgüvende ile alacağım
hocam paramgüvendeyle alsam testlerini ben yapamaz mıyım ?güvenmeyin test isteyin kart temiz mi içi açılmış mı bir öğrenin öyle alın
yapabilirsiniz tabii ki dehocam paramgüvendeyle alsam testlerini ben yapamaz mıyım ?
tamam en kötü öyle test yapar videosunu atarım, bu arada şuan ryzen3200g kullanıyorum bu ekran kartını alırsam ryzen 5 1600af taksam kullanabilir miyimyapabilirsiniz tabii ki de
darboğaz yapar bütçe olunca işlemci yükseltmesi de iyi gider sisteminizetamam en kötü öyle test yapar videosunu atarım, bu arada şuan ryzen3200g kullanıyorum bu ekran kartını alırsam ryzen 5 1600af taksam kullanabilir miyim
Uzun vadede bir sorun cıkarır mı? Bir sure böyle kullansamdarboğaz yapar bütçe olunca işlemci yükseltmesi de iyi gider sisteminize
oynanacak oyunlar nedirUzun vadede bir sorun cıkarır mı? Bir sure böyle kullansam
Cs2, rdr2, bf1, belki hogwarts legacyoynanacak oyunlar nedir
darboğaz yaşanır fakat 2k monitör var ise pek sıkıntı olmazCs2, rdr2, bf1, belki hogwarts legacy