Çözüldü✓ Rx580 amd 3 3200g darboğaz yapar mı?

Reaksiyon skoru
0
Ekran kartını yeni taktım istediğim verimi alamıyorum.Tek 8 gb ram var oda darboğaz yapıyor olabilir mi?

Oyun esnasında 8GB'a yakın RAM kullanıyorsa bilgisayar darboğaz yapar. Tek 8GB kullanıyorsan gördüğün değerin yarısını alıyorsundur. yanına 1 tane daha takarsan yaklaşık 2 kat fps değeri görürsün.

Oyun esnasında 8GB'a yakın RAM kullanıyorsa bilgisayar darboğaz yapar. Tek 8GB kullanıyorsan gördüğün değerin yarısını alıyorsundur. yanına 1 tane daha takarsan yaklaşık 2 kat fps değeri görürsün.
Bir ramim bozuldu o yüzden tek 8 kullanıyorum mecbur değerlere baktığımda ramin nerdeyse tamamını kullanıyor.Bilgilendirme için teşekkürler

3200g güçsüz bir işlemci darboğaz yapar.
Ramin tek kanal olması da işlemcinin ekstra performansını düşürüyor

3200g güçsüz bir işlemci darboğaz yapar.
Ramin tek kanal olması da işlemcinin ekstra performansını düşürüyor
Pcbuilds sitesinden oranlara bakışla işlemci ve ekran kartı uyumunun dar boğaz yapma olasılığını uyum sağlar gösteriyordu tabii ki dediğin doğru 3200g eski bir işlemci ama ekran kartı da yeni ve güçlü bir ekrqn kartı değil

Pcbuilds sitesinden oranlara bakışla işlemci ve ekran kartı uyumunun dar boğaz yapma olasılığını uyum sağlar gösteriyordu tabii ki dediğin doğru 3200g eski bir işlemci ama ekran kartı da yeni ve güçlü bir ekrqn kartı değil
Darboğazdan öte zen+ 4c/4t 4mb işlemci oyunları kaldıramıyor artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,173
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri