Bütün oyunlarda aynı :/GTA5 Online'da normal dostum. Bunu herkes yaşıyor. @Emirhandkee biraz olsun çözmüştü bu durumu ancak oyundan kaynaklı olduğu için elden pek bir şey gelmiyor.
Birde çok drop giriyor amaGTA V gibi oyunlar (açık dünya) siz ilerledikçe arkanızda kalan dokuları siler (optimizasyon için). Endişelenmene gerek yok sen fareyi her çevirdğinde bu dalgalanmalar olacaktır, sadece sende değil tüm GTA V oyuncularında var.
Attığın ekran görüntüsünde kullanım %97 bunda sıkıntı yok. Kaça düştü en fazla?Bütün oyunlarda aynı :/
O zaman iş değişir,Bütün oyunlarda aynı :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde çok drop giriyor ama
Zaten en üsteki ss de görünüyor ne kadar dalgalı olduğu en az 0 a iniyor sonra kafasına göre geziyor.Attığın ekran görüntüsünde kullanım %97 bunda sıkıntı yok. Kaça düştü en fazla?
Driverlarım hep güncel tutuyorum her gün kontrol ediyorum ekran kartı modeli msi rx580 armorO zaman iş değişir,
1- Driverların Güncel mi?
2- Marka Model Nedir?
3- Sadece GTA V'de mi oluyor? (GTA Online optimizasyon konusunda cidden sıkıntılı sadece GTA'da oluyorsa tek sende değil aynı sıkıntı bende de var)
Oyun yükleme ekranında 0'lanıyor olabilir. GPU kullanımı sıfırlanırsa oyunu oynayamazsın ki. Kaç FPS alıyorsun sıfırlanmış durumda?Zaten en üsteki ss de görünüyor ne kadar dalgalı olduğu en az 0 a iniyor sonra kafasına göre geziyor.
Bu kadar dalgalı olmaması lazım ekran kartı driverini silip tekrar kurZaten en üsteki ss de görünüyor ne kadar dalgalı olduğu en az 0 a iniyor sonra kafasına göre geziyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Driverlarım hep güncel tutuyorum her gün kontrol ediyorum ekran kartı modeli MSI rx580 armor
DDU İle güvenli mod da driverları silin ardından tekrar kurun,deneyin.Oyundaykende 0 oluyor. ve acayip fazla drop giriyor oyunda.
Ekran kartının frekans değeri neden az?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dostlar gördüğünüz gibi aşırı dalgalı gpu kullanımı.
Oyun : GTA 5 Online
Ayarlar : High
Ekran Kartı : RX580
İşlemci : AMD Ryzen 5 2600
RAM : G.Skill RipjawsV 8GB 3000Mhz DDR4
Burada o yöntem işe yaramaz. Zaten ekran kartı kullanımı %97 ama frekansı çok düşük değil mi?GTA5 Online'da normal dostum. Bunu herkes yaşıyor. @Emirhandkee biraz olsun çözmüştü bu durumu ancak oyundan kaynaklı olduğu için elden pek bir şey gelmiyor.