Rx580 Driver Yükleme Sorunu

Reaksiyon skoru
0
arkadaslar rx580 format sonrasi guncel driver kuruyorum . Sonrasinda aygit yoneticisinden unlem geliyor ve amd redeon uygulamasi acilmiyor yuklu fakat driver bulunamadi hatasi veriyor. Kutu iceriginde cd den kurarkende mavi ekran hatasi aliyorum. şu uzgun surat isareti olan mavi ekran. win update yaptm denedim yine olmadi . DDU dan driveri tamamen temizleyip kurdum yine olmadi. hdmi ve diger portlari denedim yine olmadi. kart fanlari aktif cpu.z den goruyorum. Karta skntımı var iade etmelimiyim. Ne yapmaliyimmm...
Post automatically merged:

anakart. AMD B450 gaming plus max. bios güncel. ram 8+8 3200mhz . Ryzen 5 3600x ???

arkadaslar rx580 format sonrasi guncel driver kuruyorum . Sonrasinda aygit yoneticisinden unlem geliyor ve amd redeon uygulamasi acilmiyor yuklu fakat driver bulunamadi hatasi veriyor. Kutu iceriginde cd den kurarkende mavi ekran hatasi aliyorum. şu uzgun surat isareti olan mavi ekran. win update yaptm denedim yine olmadi . DDU dan driveri tamamen temizleyip kurdum yine olmadi. hdmi ve diger portlari denedim yine olmadi. kart fanlari aktif cpu.z den goruyorum. Karta skntımı var iade etmelimiyim. Ne yapmaliyimmm...

anakart. AMD B450 gaming plus max. bios güncel. ram 8+8 3200mhz . Ryzen 5 3600x ???
Mavi ekran hatası çözümü için minidump dosyanı paylaşır mısın?

Arkadaşın da söylediği gibi minidump dosyasını paylaş. Bu arada son güncel driver yerine önceki bir sürümü kurmayı dene?

minidump dosyasi nedir . suruculerin eski versiyonlarinida bulacagimiz bir site varmi. amd suppotta son surumler var

mavi ekran verince sistem acilmiyor. sistem geri yukleme yapip basliyor. yinede minidump doayasi olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri