Neler Yeni

RX580 ekran kartı ve AMD PHENOM IIX6 1100T Processor Darboğaz

lyrei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Aktürk
Merhabalar bilgisayarımı tamire götürdüm ekran kartını değiştirdiler ve RX580 taktılar ancak darboğaz yaşıyorum bunu olabildiğince kısmak istiyorum ne veya neler yapabilirim league of legends oynuyorum sadece yakın zamanda laptopa geçmeyi düşünüyorum o yüzden bir süre idare edebileceğim bir çözüm olsa işimi görür işlemcim ekteki gibi
Ekran kartı:RX580
İşlemci:AMD PHENOM IIX6 1100T Processor

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Barış Ataün
anakartını bilemeden bir şey diyemeyeceğim ama ryzen 1600 veya 5600 alabilirisin ama ilerde laptopa geçmeyi düşünüyorsan 1600 yeterlidir

Son düzenleme:

lyrei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Aktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartını bilemeden bir şey diyemeyeceğim ama ryzen 1600 veya 5600 alabilirisin ama ilerde laptopa geçmeyi düşünüyorsan 1600 yeterlidir
Anakartım msi hocam amd software uygulamasından yapabileceğim bir ayar vesaire varsa söyleyebilir misiniz ekstra bir ekran kartı alamam şuan ilginiz için teşekkür ederim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Anakartım msi hocam amd software uygulamasından yapabileceğim bir ayar vesaire varsa söyleyebilir misiniz ekstra bir ekran kartı alamam şuan ilginiz için teşekkür ederim
Overclock ile belki bi %5 daha güçlenir ama o da bilgi ve uğraş ister, açıkçası şu anki durumda pek bir şey yapamazsın.

asko56

80+ Silver
Merhabalar bilgisayarımı tamire götürdüm ekran kartını değiştirdiler ve RX580 taktılar ancak darboğaz yaşıyorum bunu olabildiğince kısmak istiyorum ne veya neler yapabilirim league of legends oynuyorum sadece yakın zamanda laptopa geçmeyi düşünüyorum o yüzden bir süre idare edebileceğim bir çözüm olsa işimi görür işlemcim ekteki gibi
Ekran kartı:RX580
İşlemci:AMD PHENOM IIX6 1100T Processor
işlemciniz tarih öncesindne kalma am3 sokete destek verilen fx serisi işlemci varsa onu alabilrisiniiz

Top Bottom