burasıradeon software surumu mu ?
radeon software'i açın ayarlara girin sistem bölümünde gözükecektir gözükmüyorsa güncelleştirmeleri denetleye bas sonra indir son sürüm 20.10.1 olması lazımradeon software surumu mu ?
radeon software üzerinden indirŞuan Kullandığım Sürüm ü nasıl ögrenecegım ?
Ve yenisi cıkmıs mı nerden ogrenecegım , nasıl ındırecegım ?
saolun.
guncellestırmelerı kontrol et deyınce de guncel dıyor yanı eskı degıl driver dimiamd yazılımında gözüküyor
radeon software'i açın ayarlara girin sistem bölümünde gözükecektir gözükmüyorsa güncelleştirmeleri denetleye bas sonra indir son sürüm 20.10.1 olması lazım
nerden yapıyorsun onu aygıt yöneticisi mi ?guncellestırmelerı kontrol et deyınce de guncel dıyor yanı eskı degıl driver dimi
güncelleştirmeleri denetleye bas yoksa sitesinden indirmeyi deneguncellestırmelerı kontrol et deyınce de guncel dıyor yanı eskı degıl driver dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
radeon software da hangi sürümdesin şuan ?bastım guncel dedı ama sıteye bakıcam
radeon software
sorun yaşamıyorsanız değiştirmenize gerek yok 20.9.1 WHQL sürümünü kullanıyorsunuz sertifikalı sürümbastım guncel dedı ama sıteye bakıcam
radeon software
radeon software da hangi sürümdesin şuan ?
CS GO imzadaki sistemle en dusuk ayarlarda 140 ustu gormedım 110nda oynuyorum neden olabılır kisorun yaşamıyorsanız değiştirmenize gerek yok 20.9.1 WHQL sürümünü kullanıyorsunuz sertifikalı sürüm