- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutusuzmuş 4 yıl farantiliHocam ben bu ürünü 6 ay rx560 la kullandım hiç sıkıntı çıkarmadı.Aercool marka da alınabilir zaten
Kutusuzmuş 4 yıl farantiliHocam ben bu ürünü 6 ay rx560 la kullandım hiç sıkıntı çıkarmadı.Aercool marka da alınabilir zaten
Yeter gibi gözüküyor kaç TL idiKutusuzmuş 4 yıl farantili
275Yeter gibi gözüküyor kaç TL idi
İyi fiyat gibi alabilirsin
Yeter ama niye hep ucu ucuna denk getirmeye çalışıyorsunuz ki ilerde kart yükseltirsin işlemci yükseltirsin sıkıntı biraha masraf benim sistem tam orta sınıf bir pc oyun kasası max 650 w yeter ama bende zamanında indirimden aldığım için 750w corsair varKutusuzmuş 4 yıl farantili
Para yok ?Yeter ama niye hep ucu ucuna denk getirmeye çalışıyorsunuz ki ilerde kart yükseltirsin işlemci yükseltirsin sıkıntı biraha masraf benim sistem tam orta sınıf bir pc oyun kasası max 650 w yeter ama bende zamanında indirimden aldığım için 750w corsair var
R3 3200GYeterli olabilir de, şimdiki sisteminiz nedir?
Neden 350w ı sordunuz?Para yok ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
R3 3200G
Rx6500xt
Aerocool vx plus 500w
780gb ssd
Değişik adamNeden 350w ı sordunuz?
Yeter mi diye sordumNeden 350w ı sordunuz?
İki yilda o watt 340 a falan düşmüştür zaten2. El
Aerocool VX PLUS 400W PSU
230 lira hocam. 2 yıl kullanılmış. Kutusu yokmuş 600w versiyonunun kutusunda gönderiyormuş. Alınır mı?
Bütçen ne hocam en iyisi düzgün 500 w high power bir psu almak 2. Elde var rahat bulursunBütçem çok çok sınırlı. Ekran kartına yetebilecek param var. R3 3200g rx6500xt sisteme 350w yeter mi ?
FOEM FPS-G35F12 350W Power Supply
Ucu ucuna yeter. 107w ekran kartı.Yeter mi diye sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimde olan psu oyduda ondan