Neler Yeni

Çözüldü✓ RX6500XT EKRAN KARTI KAÇ YILDA ESKİR?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
Merhabalar ben yakın zamanda bir pc alıcapım ve sistemde ekran kartı olarak rx6500xt kulanıcağım fakat aklıma takılan bir soru var bu ekran kartı kaç yıl sonra işimi görmez hale gelir kaç yıl sonra eskir? şuandaki oyun testlerine baktığımda benim için makul seviyede fps veriyor hatta fsr ve rsr teknolojisi sayesinde istediğimden fazla verdiğini gördüm fakat ileride çıkıcak oyunları low ayarlarda bile oynuyamamaktan korkuyorum malum artık ekran kartları çok çabuk eskiyor şuanın piyasanın babalarından rtx3090/rtx4090 bile elbet birgün eskiycek o yüzden zaten zar zor bir pc topluyorum onunda bir kaç yılda eskiycek olması üzüyor neyse fazla drama yapmıyım rx6500xt kaç yılda eskir?

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
sana ve oynadığın oyunlara bağlı hd 7690m xt yi bi 12 yıl kullandım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,177
İsim
Murat Orhan
Merhabalar ben yakın zamanda bir pc alıcapım ve sistemde ekran kartı olarak rx6500xt kulanıcağım fakat aklıma takılan bir soru var bu ekran kartı kaç yıl sonra işimi görmez hale gelir kaç yıl sonra eskir? şuandaki oyun testlerine baktığımda benim için makul seviyede fps veriyor hatta fsr ve rsr teknolojisi sayesinde istediğimden fazla verdiğini gördüm fakat ileride çıkıcak oyunları low ayarlarda bile oynuyamamaktan korkuyorum malum artık ekran kartları çok çabuk eskiyor şuanın piyasanın babalarından rtx3090/rtx4090 bile elbet birgün eskiycek o yüzden zaten zar zor bir pc topluyorum onunda bir kaç yılda eskiycek olması üzüyor neyse fazla drama yapmıyım rx6500xt kaç yılda eskir?
Hocam butcen ne pc için belki daha iyisini öneririz

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hanaz

80+ Gold
Her gün +10 saat kullanmayacaksanız 6 .6.5 sene gider tabi vram olayı 3 4 sene falan sürer

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Bu tamamen senin beklentine bağlı 1080p low bile oynarım diyorsan 5 sene gider bence sıfır ve fiyatına göre en iyi kartlardan biri 1080p için tek sıkıntısı pcı 4.0 da daha iyi olması. 4000 TL'ye daha iyi kart alabilirsin ama indirim yakalaman lazım black fridayde 1660 super ti baya iyi fiyata düşeceğini düşünüyorum biraz yükseltip rtx 2060 da yakalama ihtimalin var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,473
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman