tesekkur ederim efendim ben bir tane bulmustum 2 gün önce 4.5k idi simdi 4.8 olmus. Türkiyede yaşamak böyle bir şey artık şasırmiyorum kac gundur pc toplamaya calisiyorum her gun bir seylerin fiyatlari artiyor ilk basta toplamaya basladigimda 9k falan idi simdi ise 10kye dayandi ustelik ram yokKardeşim piyasada en uygun aşağıdaki linkteki, markası da Sapphire yılların AMD ekran kartı markası bunu tavsiye edebilirim.
Sapphire AMD Radeon RX 6500 XT Pulse 11314-01-20G 4 GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Sapphire AMD Radeon RX 6500 XT Pulse 11314-01-20G 4 GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.Kardeşim piyasada en uygun aşağıdaki linkteki, markası da Sapphire yılların AMD ekran kartı markası bunu tavsiye edebilirim.
Sapphire AMD Radeon RX 6500 XT Pulse 11314-01-20G 4 GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Sapphire AMD Radeon RX 6500 XT Pulse 11314-01-20G 4 GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
tesekkurler yardımınız için kasam performax oasis nasıl olduğunu bilmiyorum ama full mesh diye geciyorduSoruya direkt cevap vereyim İTX daha küçük olur ama performans farkı olmaz. Isı farkı olur o da seni etkilemez pek eğer kasan hava alan bir kasaysa.
sanirim size az once yazan kisi benimMerhaba ikinci el bölümünde ilanım var göz atın isterseniz sıfır kapalı kutu 4k
Size nasıl teşekkür etsem bilemedim 1 saatir ucuz bir sey bulmaya calışıyorum gamegaraj hiç aklıma gelemdi adamlar cogu şeyi ucuza satiyor aklıma gelmemesine şaşırdım ve bir şey soracağim böyle ürünlerin en ucuzunu bulmak için hepsine tek tek bakiyor musunuz yoksa kolay bir yöntemi var mi varsa bilgilendirirseniz sevinirimYanlış bilgi vermeyelim lütfen.
MSI RX6500XT MECH 2X 4GB OC 64Bit GDDR6 - Game Garaj
AMD RX serisi ekran kartları şimdi GameGarajda ! MSI RX6500XT MECH 2X 4GB OC 64Bit GDDR6 ekran kartına sizde en erken sahip olun !www.gamegaraj.com
Arada bakıyorum sitelere. iyi indirim bulan birisi değilim.tesekkurler yardımınız için kasam performax oasis nasıl olduğunu bilmiyorum ama full mesh diye geciyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanirim size az once yazan kisi benim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Size nasıl teşekkür etsem bilemedim 1 saatir ucuz bir sey bulmaya calışıyorum gamegaraj hiç aklıma gelemdi adamlar cogu şeyi ucuza satiyor aklıma gelmemesine şaşırdım ve bir şey soracağim böyle ürünlerin en ucuzunu bulmak için hepsine tek tek bakiyor musunuz yoksa kolay bir yöntemi var mi varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Piyasada daha uygun fiyatlarda mevcut.Kardeşim piyasada en uygun aşağıdaki linkteki, markası da Sapphire yılların AMD ekran kartı markası bunu tavsiye edebilirim.
evet dettarix gamegarajdan bir tanesini attı bile peki böyle indirimleri veya ucuz satan yerleri bulmak icin kolay bir yöntem var mıPiyasada daha uygun fiyatlarda mevcut.
Forumu takip etmekevet dettarix gamegarajdan bir tanesini attı bile peki böyle indirimleri veya ucuz satan yerleri bulmak icin kolay bir yöntem var mı