B550.model belirtmedim siz söylerseniz sevinirim
bütcen ne onuda söyleseydin keşkemodel belirtmedim siz söylerseniz sevinirim
Ana kart için ayırdığınız bütçe?12k civarı
Kaça alıyorsun kartla işlemciyi?ekran kartı ve işlemciyi ikinci el olarak bi arkadaşımdan buldum onun dışında 12k yani okadar olabilecegini sanmıyorum çünki cpu ve gpu orta seviye ama 3k ayırabilirim
B550 almayın çünkü ryzen 5 5500 zaten pci 3.0 destekli bir işlemci en doğru seçim b450m olur ancak ileride upgrade yaparım diyorsanız. B550 alabilirsiniz.ekran kartı ve işlemciyi ikinci el olarak bi arkadaşımdan buldum onun dışında 12k yani okadar olabilecegini sanmıyorum çünki cpu ve gpu orta seviye ama 3k ayırabilirim
İkinci el için o ikiliye 6k çok.kartla işlemciyi aldım onların fiyatı 12k nın dışında nekadara aldıgımı soruyosan da 6 bin e aldım
teşekür ederim söylediklerinizi degerlendiricemB550 almayın çünkü ryzen 5 5500 zaten pci 3.0 destekli bir işlemci en doğru seçim b450m olur ancak ileride upgrade yaparım diyorsanız. B550 alabilirsiniz.
Bı tık dost kazığı olmuş hocam işlemci 1800₺ olsa 4200₺ rx6600 için çok fazla. 4,5-5k arası ederdi Max.biliyorum ama arkadaşım sistemi alıp bir kaç ay kullandıktan sonra sistemi güncellemek için sattı yani sıfıra yakın
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekür ederim söylediklerinizi degerlendiricem