warymajesty
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,195
- İsim
- yunus günaydın
Dolar 14,70, euro 16 tl, enflasyon %50+ akaryakıt 20tl . 20 yılda ileri gidemedin bari geri gitmeseydin. yanlışa yanlış demeden ileri nasıl gidilsin? Geriyi düşünmenin ne anlamı var? hangi ekonomi kitabında yazıyor cumhurbaşkanımızın faiz hakkındaki görüşü? Ülke saat mi iki de bir faizi emirle düşürüyosun çıkarıyorsun yetimin hakkıyla çocuk oyuncağı gibi oynuyorsun? Teknoloji forumunda bana yazdırdın başka cevabım olmıycak.9 kere seçim kaybeden birisi
Teror bağlantılı birisi
Kendisinin neden orda oldugunu amacı olmayan birisi
Kadın bitanesi kime yanıp söndügü belli olmayan gizli görüşmelerle sürekli abd rusya gezen birisi
Sende haklısın bu kadar net seçenek varken biz yanlışı seçiyoruz dostum 20 yıllık yatırımla avrupa seviyesine gelmek istiyorsunuz zamanındakiler o dönemde avrupa uçarken ne yapmışlar bi dön onlara sor önce sonra buraya gel ve liyakat hükümet demeden önce avrupa at gibi koştururken bizimkiler yattılar sen suçlusun 20 senelik yatırımın yaptıkların bizi avrupa sevyesine çıkaramadı 100 yıllık farkı kapartamadı 1900 lü yıllardan beri sen suçlusun de ben sana eyvallah diyim bu adam suçlu diyim senle birlikte 20 senede 150 yıllık ilerleme kaydedemediği için