6600 rtx 3060 ile benzer performans sergiliyor ama 4060 ise dlss + frame gen ile güzel işler yapıyor elindekini satıp koyacagın para 6000 tl den az ise degerlendirirebilirsinArkadaşlar sistemim rx6600 i3 12100f şu an ki sistem oynayacağım oyunları açıyor sıkıntı yok ama bir kaç arkadaşım rtx4060 lı sistem alınca bi alasım geldi sizce gerek var mı
sistem 12k ya falan gidiyor gidip dandik bi rtx4060 kasa almak da istemiyorum 10k ya yakın para çıkıyor gibi gerek var mı sizce6600 rtx 3060 ile benzer performans sergiliyor ama 4060 ise dlss + frame gen ile güzel işler yapıyor elindekini satıp koyacagın para 6000 TL den az ise degerlendirirebilirsin
ya hocam kasanın içi toz oldu ekran kartı fanı işlemci falan nasıl temizleyebilirimileriye dönük düşünürsen al ama suanlık her oyunu acıyor zaten bende 6600 kullanıyorum rahat yetıyor
şunu anlamadınız elinizdeki ekran kartını satıp geri kalan ne kadar eklemen gerekiyor ki 4060 alabilesin eger o rakam 6000 tl nin üstüne geliyor ise ugraşma deymez eger 6000 tl ve altına geliyor ise oksistem 12k ya falan gidiyor gidip dandik bi rtx4060 kasa almak da istemiyorum 10k ya yakın para çıkıyor gibi gerek var mı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya hocam kasanın içi toz oldu ekran kartı fanı işlemci falan nasıl temizleyebilirim
Gayet açıklayıcı oldu hocam saolEklediğin para %100 aldığın artı performans %20
Tamamdır hocam teşekkür ederim değerli bilgin içinGerek yok. 1080p olarak 5 sene daha kullanırsın kartı ne gerek var. Üstelik şu frame generation dalgası da iyice gelişip yaygınlaşacak zamanla.
2k güncel oyunları akıcı bir şekilde oynamak için yükseltme yaparsın, 1080p için değil kısaca. Zaten en kötü low-med ayarlarda seni uzun süre götürecek karta sahipsin.
Gerek yok bir yükseltme yapacaksan daha iyi bir şeyler ile yükselt bu küçük bir yükseltme saçma, rx 6600den en düşük 7700xtye geçilmeli bencdArkadaşlar sistemim rx6600 i3 12100f şu an ki sistem oynayacağım oyunları açıyor sıkıntı yok ama bir kaç arkadaşım rtx4060 lı sistem alınca bi alasım geldi sizce gerek var mı