Neler Yeni

8 bin lira farka rtx 4060 ile 4070 değer mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emirhan Official
hocam beni de o korkutuyor, gördüğüm kadarıyla an16-41 model Nitrolarda bu sorun olabiliyor an16-42 de hiç rastlamadım. HP nin klavye ve kullanımına alışamadım
https://app.hb.biz/shOQvDYfghPi buna bak an16-42 32 gb ram 1 tb ssd bir şey eklemene de gerek kalmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://app.hb.biz/shOQvDYfghPi buna bak an16-42 32 gb ram 1 tb ssd bir şey eklemene de gerek kalmaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9BP6539?tag=cihaztv-35959-21 buna da bakabilirsin 240 hz ekran istiyorsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Ceylan

Keyfen

80+ Bronze

hocam fiyatlar değişti bu sabah 64 e kadar çıkarmıştı sonra düşürdü. her şeyi aynı sadece ekran kartı biri 4060 diğeri 4070 arada 6.5 bin fark var, 4070 olanı alicam gibi. tabii alacağım zaman fiyat farkı artmazsa
en iyisini yaparsın şimdiden hayırlı olsun dostum, yılbaşından sonra daha alım gücü çok çok zor bu tarz ürünlere

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emirhan Official

Keyfen

80+ Bronze

darksason

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sertan Alpargın
Ben GTX 1650 Kullanıyorum 1080pde üzmüyor beni bence rtx gereksiz

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Tuna
zam mı yiyecek diyorsun
Hocam yerimi kendinize koyarak söylüyorum bence victus omen yada auorus modellerinden birini seçin nitro 16lardaki sıvı metal modelle alakalı olmayarak standart fabrikasyon olarak uygulanıyor bütün modellere aynı şekilde bahsettiğiniz modelde böyle bir yorum görmemenizin sebebi o modelin daha 1.5 aylık bir model olmasındandır bence yeni çıktığı için çok kullanıcısı yok yinede şans işi sıvı metal iyi denk gelirse sıkıntısız kullanırsınız onada lafım yok ama bu kadar para vericek olsaydım bu kumara girmezdim victus omen auorus gibi güzel soğutmalı kronik sıkıntısı olmayan modeller varken

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Ceylan
Hocam yerimi kendinize koyarak söylüyorum bence victus omen yada auorus modellerinden birini seçin nitro 16lardaki sıvı metal modelle alakalı olmayarak standart fabrikasyon olarak uygulanıyor bütün modellere aynı şekilde bahsettiğiniz modelde böyle bir yorum görmemenizin sebebi o modelin daha 1.5 aylık bir model olmasındandır bence yeni çıktığı için çok kullanıcısı yok yinede şans işi sıvı metal iyi denk gelirse sıkıntısız kullanırsınız onada lafım yok ama bu kadar para vericek olsaydım bu kumara girmezdim victus omen auorus gibi güzel soğutmalı kronik sıkıntısı olmayan modeller varken
cihaz bugün elime geldi kurulumu yaptım. her şeyini hallettikten sonra cinebench testine tabii tuttum. multicore 17K sonuc geldi, turboda yapmadım, performans modda Max 78 dereceyi gördü. bu yeni modelde bu durum yok gibi. cihaz çok iyi şu an

Laptop için 4070 alabilirsin laptop'da ileriye yönelik update yapamazsın sadece o anki bütçeni çıkartabildigin kadar çıkartıp geleceğe yatırım yaparsın ileride her oyunu oynarsın rahatça kafana takmazsın o yüzden alabiliyorken 4070 al derim
bugün aldım ve son derece memnunum

Emumbad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan Çelik
cihaz bugün elime geldi kurulumu yaptım. her şeyini hallettikten sonra cinebench testine tabii tuttum. multicore 17K sonuc geldi, turboda yapmadım, performans modda Max 78 dereceyi gördü. bu yeni modelde bu durum yok gibi. cihaz çok iyi şu an

bugün aldım ve son derece memnunum
Ne almıştınız hocam

Top Bottom