Neler Yeni

RX6600 ekran kartına bir şey olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Hocam CS2 de ana menüye geldim. Anamenü GPU'nun en sıcak yeri 75 idi bende ana menünün manzarasını değiştirdim ve sıcaklık düştü ekran kartıma bir şey olur mu ? daha yeni şimdi farkettim nerelere kaadar çıktı bilemiyorum artık.
Arkadaş her gün sıkıntı edeceğim bir şey çıkıyor.

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Onur
Hocam CS2 de ana menüye geldim. Anamenü GPU'nun en sıcak yeri 75 idi bende ana menünün manzarasını değiştirdim ve sıcaklık düştü ekran kartıma bir şey olur mu ? daha yeni şimdi farkettim nerelere kaadar çıktı bilemiyorum artık.
Korkuyorsanız msi afterburner ile takip edin. 75 derece üstü sorundur. Üstüne çıkıyorsa o zaman bakalım.

Shourd

80+ Gold
git furmark testinde stress testi yap 8xmsaada en az 10dk sonra sslere at bakalım fan devri hotstop sıcaklık watt ve performansı önemli ayrıca bozulma varmı takip et son olarak eğer baktın ısınıyor garantiye yollarsın yada kendine güveniyorsan yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,502
Üyeler
161,069
Son üye
İhmami
Top Bottom