Bünyamina
80+ Platinum
6700xt.yani sonuç olarak neye karar vermiş bulunmaktayız
6700xt.yani sonuç olarak neye karar vermiş bulunmaktayız
tamamdır bu ayın 10unda maaş yatıcak alırım teşekürler6700xt.
Aynen bunu al. Hiç tereddüt etme. Ben sana en doğru bilgileri deneyim ve test sonuçlarıma göre söyledim.tamamdır bu ayın 10unda maaş yatıcak alırım teşekürler
bunu alıyım demiSapphire RX 6700 XT Pulse 11306-02-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
Sapphire RX 6700 XT Pulse 11306-02-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı banayeni'de! Åimdi Sapphire RX 6700 XT Pulse 11306-02-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatı ve özelliklerini incelemeye baÅla.www.banayeni.com
tamamdır teşekkürlerrr yardımın için sağolAynen bunu al. Hiç tereddüt etme. Ben sana en doğru bilgileri deneyim ve test sonuçlarına göre söyledim.
Ne demek. Yardımımın dokunmasına sevindim. Sende güle güle kullan. Sistemime söylediğin iyi dilekler için tekrardan teşekkürler.tamamdır teşekkürlerrr yardımın için sağol
bi şey daha o sendeki AMD nin kendi stok fanı mı ne o çok hoş duruyor ne kadar onlarNe demek yardımımın dokunmasına sevindim. Sende güle güle kullan. Sistemime söylediğin iyi dilekler için tekrardan teşekkürler.
Ben bu fanı 2 sene önce almıştım. Sıfırı o zaman bulmak kolaydı. Fazla fazla üretmişler satışa sunmuşlardı. Bazı işlemci kutularının içinde de çıkıyordu. Örneğin 7 2700x.bi şey daha o sendeki AMD nin kendi stok fanı mı ne o çok hoş duruyor ne kadar onlar
benim işlemci zaten şuana kadar en yüksek 80 dereceyi gördü oda normalde hep 55 65 arası teşşekürler stok fanla devamBen bu fanı 2 sene önce almıştım. Sıfırı o zaman bulmak kolaydı. Fazla fazla üretmişler satışa sunmuşlardı. Bazı işlemcilerin içinde çıkıyordu. Örneğin 7 2700x.
Sıfırı piyasada olmadığı için pahalıya koymuşlar abartısız bir fiyata yani. 2.5k mesela.
Böyle bir fan alacaksan 2 el almalısın da ben tercih etmeni istemem. 550tl lik fanda gayet güzel. Mesela bu.
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
Aynen kullanabilirsin. Çok ısınan bir işlemci değil. Hani heves ettiysen farklı bir fan önereyim dedim.benim işlemci zaten şuana kadar en yüksek 80 dereceyi gördü oda normalde hep 55 65 arası teşşekürler stok fanla devam
teşekkürler yardımcı oldun baya sisteminde güzel nazar değmesin uzun ömürler versin tekrardan teşekkürler görüşürüzAynen kullanabilirsin. Çok ısınan bir işlemci değil. Hani heves ettiysen farklı bir fan önereyim dedim.