Başka oyunlarda oluyor mu? Görüntü kablosunu anakarta bağlamadığından eminsin dimi?Fps düşüklüğünü bazen iliklerine kadar hissediyorum çok can sıkabiliyor. Lol de 110-130 fps aralığına düşüyor. Ekran kartında her hangi bir ısınma problemi yok çözüm önerisi olan var mı?
Diğer sürücüler BETA olduğu için sorun çıkarabilir bir dene 22.5.1 Recommended (WHQL) sürümünü.Genel olarak çoğu oyunda fps sıkıntısı çekiyorum evet eminim
şimdi driver versiyonumu değiştiriyorum 22.5.1 yapıyorum umarım işe yarar
Driver'a girdiğinizde mod olarak standartı mı seçiyorsunuz?şuan driver'ı silip öyle oyuna girdim 180 fps den aşağı düşmedi 190-200 sabit alıyorum driver yükleyip değerleri tekrar yazacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan da 140+ fps alıyorum bu nasıl iş hala anlayamadım
Hayır oyun seçiyorum geneldeDriver'a girdiğinizde mod olarak standartı mı seçiyorsunuz?
16Ram kaç
Zaten darboğaz olmuyor tamamen AMD yazılımdan kaynaklı sıkıntı olduğunu düşünüyorumDarboğazla alakası yok.Baştan söyleyeyim
Vega gpu yu görüyormu sistem yüklemeyince ben rx570 e yüklemedim görev yöneticisinde yoktu ayarlarda yoktu 800x600 falan oldu 1080p monitör driver kurunca düzeldiHala sıkıntı çekiyorum driver yüklemeden kullanırsam bir sıkıntı çeker miyim ?
Zaten darboğaz olmuyor tamamen AMD yazılımdan kaynaklı sıkıntı olduğunu düşünüyorum
Driver silip 1-2 maç attım normalin üstünde FPS alıyordum fakat ani FPS stopları arttı. Bende tekrardan bütün ayarları sıfırlayarak driverı tekrar kurdum önceki halinden daha iyi şuanlıkVega gpu yu görüyormu sistem yüklemeyince ben rx570 e yüklemedim görev yöneticisinde yoktu ayarlarda yoktu 800x600 falan oldu 1080p monitör driver kurunca düzeldi
Demekki wattman alıyormuşşunuzşuan driver'ı silip öyle oyuna girdim 180 fps den aşağı düşmedi 190-200 sabit alıyorum driver yükleyip değerleri tekrar yazacağım
şuan da 140+ fps alıyorum bu nasıl iş hala anlayamadım