Neler Yeni

Rx6600 ryzen 5 5500 donma

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan arabacı
Rx6600 ve ryzen 5 5500 lı bir sistemim var gta gibi oyunlarda fps 150 civarında oluyor ama takıla takıla ilerliyor sebebi nedir şimdiden teşekkürler

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Mehmet
binlerce neden olabilir şu kadarlık bilgiden kimse bir çıkarım yapamaz, senin sistemini nasıl kullandığını biz bilemeyiz anlatman gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan arabacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isınma yok genel olarak ekran kartı ve işlemci 50derecelerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem msi radeon rx6600 işlemci ryzen 5 5500
Anakart asus prime b550 m k.
32 gb ram

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
@Emmree hocam driver kaynaklı olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan arabacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartın biosunu güncellemedim o yüzden olabilir mi

GLobaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Bilgisayar
Steam
siryyyy
ben eski pcmde kaç yıl (2016da alınmıştı 2 hafta önce yeni pcye geçtim) bios güncellemedim a320m modeliydi. Böyle donmalar olmuyor. Ama tabi istisna olarak sende olmuş olabilir.
Fakat yeni bir pc alındığında en başta bios güncelleyin ondan sonra win os kurun (daha sağlıklı olur)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan arabacı
Evet bilgisayarı yeni aldım ve biosu güncellemedim belki o yüzden olabilir haklısınız

SLAYER15

80+
Hocam oyun SSD'de mi, HDD'de mi, USB'de mi? Şayet SSD veya HDD'deyse ve çok eski bir SSD veya HDD ise olabilir, okuma-yazma hızı düşüklüğünden kaynaklı olarak. Veyahut kronik sorunlu bir SSD veya HDD ise yine olabilir. USB ise zaten (eğer yanlış bilmiyorsam) USB'lerin okuma-yazma hızları genellikle düşük oluyor, GTA diyerek GTA 5'i kastettiyseniz haritası çok büyük olduğu için yükleyemiyor olabilir. GTA 5'te 2 yıl önce SSD'den kaynaklı harita yüklenmeme sorunları yaşıyordum ve ara sıra oyun donuyordu. O zamanlar PC ile ilgili pek bir bilgim yoktu ama ekran kartım o zamanki GTA 5 için Ultra'da bile haritayı yükleyebiliyordu. Oyuna güncelleme gelmemesine rağmen bir ara girdiğimde harita yüklenmemeye başladı, normaldekinden fazla FPS droplar yemeye başladım ve uzun bir süre devam etti bu sorun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan arabacı
Şuanda nasıl bir yol izlemem gerekli peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ssd wd blue 500 gb m2 modeli

BIOS güncellemek çözüm olabilir, ama denemeden bilemezsiniz. Her seçeneğin denenmesi gerekiyor. PC işleri böyle.

Top Bottom