Neler Yeni

rx6600 sistem çok kasıyor.

yagit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yağız Ayaz
Merhaba arkadaşlar, benim sistemimde:
h610-mk-d4
12100f
rx6600
fury 3200 mhz 8x2
wd m2 ssd var.

Çoğu oyunda kasıyor. Yani mesela far cry'da ac'de fps yüksek olarak görünüyor {100+} ama oynanacak gibi değil anlamadım. Sebebi ne olabilir? Bugün fortnite oynadım, orta grafikte bile fps 60-70 falan ama çok kasıyor. Zaten 60-70 fps olmasıda normal değil. b,Baktım foruma çoğu kişi destansı ayarlarda sabit 60 oynayabileceğimi söylemiş. Sorun nedir sizce garantiye göndermelimiyim?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
VSync açmayı denedin mi? Monitör modelin nedir? Hz değeri de düşmüş olabilir sen farketmeden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Oyun sırasındaki değerlerini atabilirmisin. Bana kalırsa işlemci soğutucun tam temas etmiyor işlemciye. İşlemcinde ısındığı için voltaj düşürüyor ama değerlere bakmadan ne desek yalan olur.
h610-mk-d4
12100f
rx6600
fury 3200 mhz 8x2
wd m2 ssd var.

Çoğu oyunda kasıyor. Yani mesela far cry'da ac'de fps yüksek olarak görünüyor {100+} ama oynanacak gibi değil anlamadım. Sebebi ne olabilir? Bugün fortnite oynadım, orta grafikte bile fps 60-70 falan ama çok kasıyor. Zaten 60-70 fps olmasıda normal değil. b,Baktım foruma çoğu kişi destansı ayarlarda sabit 60 oynayabileceğimi söylemiş. Sorun nedir sizce garantiye göndermelimiyim?

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Monitöründe freesync varsa aç. Radeon ayarlarına gir ordan da etkinleştir. Radeon ayarlarında oyun kısmına girip oynadığın oyunuda etkinleştir. Bunları bi dene bakalım

yagit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yağız Ayaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VSync açmayı denedin mi? Monitör modelin nedir? Hz değeri de düşmüş olabilir sen farketmeden.
denedim bir şey değişmiyor. hz değerinide kontrol ettim sıkıntı yok. model de asus tuf VG247Q1A
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitöründe freesync varsa aç. Radeon ayarlarına gir ordan da etkinleştir. Radeon ayarlarında oyun kısmına girip oynadığın oyunuda etkinleştir. Bunları bi dene bakalım
Tamamdır deneyeceğim. Deneyince yazarım buraya.

yagit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yağız Ayaz
denedim hala aynı hocam.

Oyun sırasındaki değerlerini atabilirmisin. Bana kalırsa işlemci soğutucun tam temas etmiyor işlemciye. İşlemcinde ısındığı için voltaj düşürüyor ama değerlere bakmadan ne desek yalan olur.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    3.9 MB · Hit: 75

Hanaz

80+ Gold
denedim hala aynı hocam.
Hocam şimdi oyun pencerelide 60hz veriyor monitorun 165/144 e ayarlamaya çalışıyor kasma hissi buyuzden olur banada oldu ya pencereli değil tam ekran oynıcan yada tam tersi iste

yagit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yağız Ayaz
Hocam şimdi oyun pencerelide 60hz veriyor monitorun 165/144 e ayarlamaya çalışıyor kasma hissi buyuzden olur banada oldu ya pencereli değil tam ekran oynıcan yada tam tersi iste
bir şey değişmedi hocam.

Isı değerlerinde sıkıntı yok gibi. Ram dual channel olmadığı için olabilirmi?

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
bir şey değişmedi hocam.

Isı değerlerinde sıkıntı yok gibi. Ram dual channel olmadığı için olabilirmi?
2*8 dual oluyor ztn sıkıntı olmaması lazım 6600 de

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
amd ayarlarındaki seçenekleri kontrol eder misin. kapalı pozisyonda daha iyiler
tüm bunlara rağmen yüksek fps gösterse bile takılmalar oluyor. google'da stutter-ing vs yazarsan görebilirsin. bende de oluyor ancak belirttiğin gibi oynamayı imkansız kılmıyor ancak can sıkıyor.

1681248291706.png

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
h610-mk-d4
12100f
rx6600
fury 3200 mhz 8x2
wd m2 ssd var.

Kullanım değerlerini atarmisin

Kullanım değerlerini atarmisin
Sadece ısı değil yüzdeyide

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
h610-mk-d4
12100f
rx6600
fury 3200 mhz 8x2
wd m2 ssd var.

Monitörün üzerinden Freesync ayarını kapat. Büyük ihtimalle monitöründe bu özellik vardır ve açıktır. Freesync arada sapıtabiliyor.

Fortnite normal bu arada, o oyun çok garip her girdiğimde farklı FPS veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,432
Üyeler
166,374
Son üye
Yass
Top Bottom