NuclearMoonStar
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- MEHMET DURANOĞLU
Merhaba dostlar RTX 2060 Ryzen 3600'lü sistemden RX 6600 Ryzen 5500' sisteme geçiş yaptım 1 gömlek yükselmişimdir diye umuyorum BF5'i açtım oyun bitince suya baktım kuş bakışı görüntüde su üzerinde yırtılma gibi pixelleşme vardı gözümde ağrıdı alışamadım bulanıktı sanki ayarları yükseğe çektim biraz uğraşınca AMD yazılımından keskinliği arttırdım düzelme oldu ama hala oyun RTX sistemde aldığım gibi bir görüntüde değil AMD ayarlarım ne olmalı internetten baktığımda 120 FPS gibi bir değer alıyor Ryzen 3600' ile ama videoda Ramler 32 GB hadi oradan biraz kırpalım bende anlık fps görmedim ama AMD yazılımında oyuna tıkladığımda 55 FPS performans sınırda diyor. Yazılımı kontrol ettim sözde güncel driverlar diyor ama bende yüklü sürümle resmi sitede ki sürüm arasında fark var yine de yazılım neyi kurduysa onu kullanıyorum Windows Aygıt Yöneticisi zaten hayatımda bir kez işe yaradığını görmedim her şeye güncel diyor driver booster gibi şeyler kullanmak istemiyorum zamanında uzun vadede zararını gördüm sizin tavsiyeniz nedir.
En önemlisi Elden Ringde RTX2060 sistemimde ayarlar ortaydı bu ekran kartı hem Vram olsun hem Performans olsun 1 gömlek önde diye yükseğe çektim ama çoğu yerde drop yiyorum RTX bir kez bile drop yememişti ultra da yemiştim sadece orası da normal sırf ısınmasın diye orta ayara çekmiştim sorun ne olabilir gözlerimin ağrısından nasıl kurtulabilirim zevk alamıyorum oyunlara odaklanamıyorum 1 ay ara verdik sistem alacağız diye elo düşücem az kaldı.
Sistemim RX6600 ASUS DUAL 8 GB
RYZEN 5 5500
Kinsgton Fury 3200Mhz 2X8 GB
Asus PRIME B450M-A II
FSP 80+Plus 550W Vento Kasa
WD Nvme SSD 500 GB
En önemlisi Elden Ringde RTX2060 sistemimde ayarlar ortaydı bu ekran kartı hem Vram olsun hem Performans olsun 1 gömlek önde diye yükseğe çektim ama çoğu yerde drop yiyorum RTX bir kez bile drop yememişti ultra da yemiştim sadece orası da normal sırf ısınmasın diye orta ayara çekmiştim sorun ne olabilir gözlerimin ağrısından nasıl kurtulabilirim zevk alamıyorum oyunlara odaklanamıyorum 1 ay ara verdik sistem alacağız diye elo düşücem az kaldı.
Sistemim RX6600 ASUS DUAL 8 GB
RYZEN 5 5500
Kinsgton Fury 3200Mhz 2X8 GB
Asus PRIME B450M-A II
FSP 80+Plus 550W Vento Kasa
WD Nvme SSD 500 GB