- Bütçe
- 11000
Merhaba arkadaşlar, bu 2 modelden hangisinin soğutma performansı daha iyi acaba kullanan var mı? Gigabyte 300 TL pahalı ASUS'a göre ama o fiyat farkı benim için önemsiz önemli olan soğutma ve donanım kalitesi.
İkisi de kötü. Sistem mi alıyorsun sadece kart mı?Merhaba arkadaşlar, bu 2 modelden hangisinin soğutma performansı daha iyi acaba kullanan var mı? Gigabyte 300 TL pahalı ASUS'a göre ama o fiyat farkı benim için önemsiz önemli olan soğutma ve donanım kalitesi.
Hocam bu kart ısınıyor.XFX RX 6600 XT Speedster Qick 308 RX-66XT8LBDQ 128 Bit GDDR6 8GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XFX RX 6600 XT Speedster Qick 308 RX-66XT8LBDQ 128 Bit GDDR6 8GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XFX RX 6600 XT Speedster Qick 308 RX-66XT8LBDQ 128 Bit GDDR6 8GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 11.035,11 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam daha yeni 1000XM4 ve TV aldım taksitle alacağım.Gaming gecesini beklemenizi tavsiye ederim , geçen hafta ROG STRIX ve anakartı 9700TL ye sattılar.
Hocam RX 6600 serisi zaten ısınmıyor. RX 6600XT serisi ısınıyor.Pardon. 6600 ile karıştırdım o az ısınandı heralde.
Bundle ürünlere yapılmıyor.Gaming gecesinde de alınan ürünlere taksit yapabiliyorsunuz .
Gaming gecesine kadar ne olacağı belli değil. Savaş devam ederse dolar dahada artacaktır. Ki petrolede zamlar gelmeye başladı. Abdullah abi bile dedi ne alacaksanız yakın zamanda alın diye.Gaming gecesinde de alınan ürünlere taksit yapabiliyorsunuz .