Neler Yeni

Yardım Rx6600xt blacl screen

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Dostlar iyi geceler bugün sapphire pulse rx570 kartımla bir bilgisayarcıda yine sapphire pulse rx6600xt ile takas ettim
Genel olarak alışveriş yaptığım bi esnaf olduğu için test istemedim aldım eve geldim ancak kart çalışmıyor driver yüklerken black screene düşüyor 10kere de bir açılıyorsa onda da hata veriyor (kod 43) windows boot olurken çoğu seferinde black screene düşüyor
Psu high power ep650s

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
AMD Cleantup Utiliry ile temizleyip yeniden kurmayı denediniz mi ekran kartı sürücüsünü ?

Code 43 hatası genelde donanım bozukluğundan olabiliyormuş. Flash BIOS yaparak sorunu çözdüğünü söyleyenler var reddit forumlarında, youtube'da falan. Siz aldığınız yere götürün bakalım ekran kartını. Bir de onlar denesinler.

Şöyle bir video da mevcut hatanın çözümü için. Siz de işe yarar ya da yaramaz diyemem ama bir izleyin, fikir edinin. Fakat yukarıda da dediğim gibi kartı sisteminiz ile beraber götürün aldığınız yere. Bir de orada ekran kartınızı söküp başka bir sistemde denesinler bakalım aynı hatayı verecek mi ? Madem sürekli alışveriş yaptığınız bir esnaf o da sattığı ürünün arkasında dursun madem öyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,565
Üyeler
163,190
Son üye
sdabfl
Top Bottom