SilahsızKuvvet☪
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,079
Meraktan soruyorum daha önce aklıma gelmişti öyle bakıp kapatmıştım bilenler varsa yazabilir mi ? Yapmayı düşünmüyorum ama merak ettim.
Peki karta zarar verme gibi bir olay olur mu ? Fazla ilgilenebileceğimi sanmıyorum macunlarla falan ara sıra da pc yi açıyorum o yüzden.600 lira civarı getirir.
Zarar vermez sadece sıcaklık değerini korusun yeterli.Peki karta zarar verme gibi bir olay olur mu ? Fazla ilgilenebileceğimi sanmıyorum macunlarla falan ara sıra da pc yi açıyorum o yüzden.
PC Alışkanlık gibi oldu biraz başından ayrılmak istiyorum bu sırada Çalışacak işte geceleri çalışmasa sorun olur mu ?6600 500 lira getiriyor 6600xt 600tl getirir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zarar vermez sadece sıcaklık değerini korusun yeterli.
Temiz bi o.c, u.v uaparsan çok bir zararı olacağını düşünmüyorum.Peki karta zarar verme gibi bir olay olur mu ? Fazla ilgilenebileceğimi sanmıyorum macunlarla falan ara sıra da pc yi açıyorum o yüzden.
geceleri çalışmazsa 8 saatten alsan 600 değil de 400 getirir 16 saat çalıştırmazsan 200 getirir öyle düşünPC Alışkanlık gibi oldu biraz başından ayrılmak istiyorum bu sırada Çalışacak işte geceleri çalışmasa sorun olur mu ?