3060-3060ti arası bi kart yani 4060 ile benzerlerrx6600xt nvidea karşlıhı hangi karta eş deher
ya reisler ben anlam veremiyorum krat 10 numara asetto corsa oynuyorum örnek 450fps veriyor afmf2 olmadan ama 70 80 derecede ısısı ve düşürüyemiyorum kasada 10fan var bakımları tam herşeyi yaplımış hız aşırtma yapmadım3060-3060ti arası bi kart yani 4060 ile benzerler
kart modeli neya reisler ben anlam veremiyorum krat 10 numara asetto corsa oynuyorum örnek 450fps veriyor afmf2 olmadan ama 70 80 derecede ısısı ve düşürüyemiyorum kasada 10fan var bakımları tam herşeyi yaplımış hız aşırtma yapmadım
amd radeon rx6600xt xfxkart modeli ne
termal macun hangi marka, birde xfx'in soğutması o kadar da iyi değil diye biliyorum(?) bende msi gamingx modeli var bakımını yeni yaptım suanda 62 dereceyi geçmiyoramd radeon rx6600xt xfx
bilmiyorum bakıma götürdüm iyi bi yer baya büyük oturduhum ilçede iyi bir bakım yapıldı hiç bir şekilde çözümünü bulamadım şaka gibi 85 dereceyi gördüm kasada 10fan vartermal macun hangi marka, birde xfx'in soğutması o kadar da iyi değil diye biliyorum(?) bende msi gamingx modeli var bakımını yeni yaptım suanda 62 dereceyi geçmiyor
Xfx kartlarda tuş oluyor onu sola çekin sessiz moddadırbilmiyorum bakıma götürdüm iyi bi yer baya büyük oturduhum ilçede iyi bir bakım yapıldı hiç bir şekilde çözümünü bulamadım şaka gibi 85 dereceyi gördüm kasada 10fan var
Bakımını yapanlar testini yapmadı mı? Bilemeyiz hocam şimdi macun felan kötüdür belki yada düzgün yapılmamıştır bakımbilmiyorum bakıma götürdüm iyi bi yer baya büyük oturduhum ilçede iyi bir bakım yapıldı hiç bir şekilde çözümünü bulamadım şaka gibi 85 dereceyi gördüm kasada 10fan var