Neler Yeni

Rx6650xt Sorun Gariplik

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Merhaba biliyorsunuz 3 4 tane konu açtım wattman diye ancak bugün başka bir kasada denedim ancak oda rampage Psuydu ama bu sefer hiçbir hata yemeden yaklasik 2 saat oynadım işlemci aynı olmasına rağmen kendi kasamda huntta 120 130 fps alırken bu kasada stabil 200 fps oynadım. Ve en çok şaşırdığım şey coil whine sesinin azalması ve ekran karti fanlarının deli gibi sesli calismamasiydi. Kendi kasamda hatayı yerken 2 Saat boyunca yemedim neden olabilir sizce beni çok şaşırttı kart?

The Semih

80+ Gold
Merhaba biliyorsunuz 3 4 tane konu açtım wattman diye ancak bugün başka bir kasada denedim ancak oda rampage Psuydu ama bu sefer hiçbir hata yemeden yaklasik 2 saat oynadım işlemci aynı olmasına rağmen kendi kasamda huntta 120 130 fps alırken bu kasada stabil 200 fps oynadım. Ve en çok şaşırdığım şey coil whine sesinin azalması ve ekran karti fanlarının deli gibi sesli calismamasiydi. Kendi kasamda hatayı yerken 2 Saat boyunca yemedim neden olabilir sizce beni çok şaşırttı kart?
Sonradan test ettiğin kasada RAM anakart işlemci aynımı ?

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
kanka valla onu bilmem de 3 4 konu da görüldü tutuldu biraz da olsa insanlara kötü önizlenim bıraktın

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonradan test ettiğin kasada RAM anakart işlemci aynımı ?
Hocam anakart aynı biri Asus H610M Diğeri Gigabyte Ancak ramler farklı düzgün çalışan kasada good ram var bende gskill
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka valla onu bilmem de 3 4 konu da görüldü tutuldu biraz da olsa insanlara kötü önizlenim bıraktın
Evet hocam sorunu kökten cozdugumde bütün konularıma nasıl çözdüğümü ekleyeceğim ve yakında bir rehber yapacağım

UP up up

The Semih

80+ Gold
Hocam anakart aynı biri Asus H610M Diğeri Gigabyte Ancak ramler farklı düzgün çalışan kasada good ram var bende gskill

Evet hocam sorunu kökten cozdugumde bütün konularıma nasıl çözdüğümü ekleyeceğim ve yakında bir rehber yapacağım

UP up up
Hocam 2 farklı PC nin Ram MHZ değerlerini ve ikisindede XMP ayarı açıkmı onu kontrol eder misin.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Sorun AMD'de değil, bileşenlerde dedim. Gülücük attın. Adam görüntü alamıyor, AMD kötü, AMD almayın diye konu açıyor.
hocam bu bileşenlerle arc a750de 0 hata aldım?

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
hocam bu bileşenlerle arc a750de 0 hata aldım?
AMD'nin yazılım sorunu var bunuda bileşenler tetikliyor onu bilmeyen yok zaten ama hepsinde olacak diye birsey yok %80'de olmuyor %20de oluyor.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
hocam bu parçalarla arc a750 de hata almayıp rx6650de hata almam amdnin suçu değilmi?

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
AMD'nin suçu değil. Rampage PSU kullanıyorsun. Sistemin patlamadığına şükret.
hocam neden a750de hata almıyorum? ve hata almadıgım psuda rampageydi??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,444
Üyeler
162,687
Son üye
Marzetto
Top Bottom