Arkadaşlar mehaba hamgi ayarları yapayım çok fazla ayar var 16 gb ram var i512400f rx6700xt bi video falan var mı rdr 2 için vardı
Şimdi ayarları ultraya msaa yı 2x yap fhd de ondan sonra quantv/natural vision + menyoo + hipruk shade fln yeter FPS 65/70 lere düşer bu rada fsr 1.0 yenisi çıktıysa en yenisini yükle aktif et garanti 40+ FPS verirArkadaşlar mehaba hamgi ayarları yapayım çok fazla ayar var 16 gb ram var i512400f rx6700xt bi video falan var mı rdr 2 için vardı
Hocam burda direkt full yapıyo zatenÇözünürlüğüde 1080 pye al mis.
Hacam vallaha hiç bişey anlamadım bi video falan var mıŞimdi ayarları ultraya msaa yı 2x yap fhd de ondan sonra quantv/natural vision + menyoo + hipruk shade fln yeter FPS 65/70 lere düşer bu rada fsr 1.0 yenisi çıktıysa en yenisini yükle aktif et garanti 40+ FPS verir
Çünkü bileşenlerin full oynamaya müsait.Hocam burda direkt full yapıyo zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hacam vallaha hiç bişey anlamadım bi video falan var mı
Kartex GTA 6 yaptım izle biraz hızlı anlatıyor ama iyiHocam burda direkt full yapıyo zaten
Hacam vallaha hiç bişey anlamadım bi video falan var mı
Hocam fsr biliyorum ama mod kurmak online de ban yedirir mi videonkartex gta 6 yaptım mı hocamKartex GTA 6 yaptım izle biraz hızlı anlatıyor ama iyi
Fsr yi sinradan kendin kuracaksın o grafikmodu nün altında kalan dokuyu fsr kaliteyi düşürüyor yanı aynı goruntu ama eski kaplamadan kisiyor
Yaptım ve online de ban yersin rshade kullanman gerekir online içinHocam fsr biliyorum ama mod kurmak online de ban yedirir mi videonkartex gta 6 yaptım mı hocam
Yani hocam fsr kursam ban yerim o yüzden onu kurmayacağım ayarları yapacağım video da kartex gta 6 videosu doğru mu hocamYaptım ve online de ban yersin rshade kullanman gerekir online için
Herhangi bir mod olursa online de ban yersin story modda yemezsin grafik modları da online de ban sebebiYani hocam fsr kursam ban yerim o yüzden onu kurmayacağım ayarları yapacağım video da kartex gta 6 videosu doğru mu hocam
Anladım hocam sağolunHerhangi bir mod olursa online de ban yersin story modda yemezsin grafik modları da online de ban sebebi