bana ucuz geldi alacaklar göz atabilir https://www.gaming.gen.tr/urun/2789...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
1 2 hafta önce 15 16 bandında idi. Eğer bu ise oda 6700xt idi.bana ucuz geldi alacaklar göz atabilir https://www.gaming.gen.tr/urun/2789...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
bilmiyorum hem 6700xt hem i5 12400f in bu ekonomide 17k olması şaşırtıcı geldi1 2 hafta önce 15 16 bandında idi. Eğer bu ise oda 6700xt idi.
Hocam bana göre youtuberlerin çektiği videolarda verilen sistem harici alınmaması lazım. Çünkü kat kat daha kaliteli ve ucuz oluyor. Aceleye gerek yok alınacaksa özel indirim beklemeli. Şahsi fikrim dir.bilmiyorum hem 6700xt hem i5 12400f in bu ekonomide 17k olması şaşırtıcı geldi
O ses hangi parçadan geliyor linkteki sistem de ?coil whine sesi buraya kadar geliyor, haberin olsun
ekran kartindanO ses hangi parçadan geliyor linkteki sistem de ?
Hayda tamda almayı planlıyordum içime kurt düşürdünüz.ekran kartindan
asus dual 6700xt tercih etmeyin
Manli alın diyecek. Asus içinde almayın deniyor şaka gibi beğenmeyen kendi kartını toplasınHayda tamda almayı planlıyordum içime kurt düşürdünüz.
Manli alın diyecek. Asus içinde almayın deniyor şaka gibi beğenmeyen kendi kartını toplasın
Hocam bu coil sesini nereden duydunuz yada sizmi yaşadınız Hepsiburada bir kaç sitede alanların yorumlarını okudum herkes memnun öyle bir sorun yazanda yokekran kartindan
asus dual 6700xt tercih etmeyin
Bende kullanıyorum ısınmıyor bile kimisi bilgisayarı kurunca oyun oynamayı bırakıp Stetoskopla kasasını dinliyorHocam bu coil sesini nereden duydunuz yada sizmi yaşadınız Hepsiburada bir kaç sitede alanların yorumlarını okudum herkes memnun öyle bir sorun yazanda yok
Alakası yok bende de asus dual serisi var 3060 ama dual. coilwhine her kartta olur ve performansa etki etmez. yakında gamebooster alın asus almayın falan diyecekler herhaldeHayda tamda almayı planlıyordum içime kurt düşürdünüz.
anakartı 550 yapmaya çalış işlemciyi de 5600 yap daha iyi performass alırsınAlakası yok bende de asus dual serisi var 3060 ama dual. coilwhine her kartta olur ve performansa etki etmez. yakında gamebooster alın asus almayın falan diyecekler herhalde