Neler Yeni

Öneri Rx6750xt den Nvidia gecmek istiyorum nasil yapayim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berat
Msi radeon rx6750xt mech 2x den herhangi bir nvidia ekran kartina gecmek istiyorum yeterki nvidia olsun marka olarak msi asus gigabyte olsun ve ustune max 3k ekleyecek şekilde bir nvidia karta gecmek istiyorum sari siteden falan baktim ama takas yapan pek bulamadim şimdi ben takas ustune max 3k ekleyerek random bir nvidia karta gecebilirim veya kaca satayim karti ustune yine max 3k ekleyebilirim hangi karti alayim yardimci olur musunuz?? (ilana 11 e koymustum)

Bünyamina

80+ Platinum
3080 e geçilebilir de yani uğraşına değmez diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3080 e geçilebilir de yani uğraşına değmez diye düşünüyorum.
4060 satanlar ile çok fazla takas isteginde bulundum ya nakit fazla istediler yada amd takas olmaz diyenler oldu daha sonra 3070 ile takasa baktim yine kabul eden olmuyor ne yapicam.

Bünyamina

80+ Platinum
4060 satanlar ile çok fazla takas isteginde bulundum ya nakit fazla istediler yada amd takas olmaz diyenler oldu daha sonra 3070 ile takasa baktim yine kabul eden olmuyor ne yapicam.
4060 ile de takas edilmemeli yani. Birde üstüne para vereceksin olmaz. Kartın saydıklarından daha iyi. Bir sorun mu yaşıyorsun ?

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Msi radeon rx6750xt mech 2x den herhangi bir nvidia ekran kartina gecmek istiyorum yeterki nvidia olsun marka olarak msi asus gigabyte olsun ve ustune max 3k ekleyecek şekilde bir nvidia karta gecmek istiyorum sari siteden falan baktim ama takas yapan pek bulamadim şimdi ben takas ustune max 3k ekleyerek random bir nvidia karta gecebilirim veya kaca satayim karti ustune yine max 3k ekleyebilirim hangi karti alayim yardimci olur musunuz?? (ilana 11 e koymustum)
kral eskişehirde bi bilgisayarcı var elinde 3070 3080 var 10k dan çözeriz https://www.instagram.com/vuralelektronikteknikhizmetler/
Trendyol mağazaları felan da var ben ordan alışveriş yapıyorum mezat wp gruplarından ya da direkt şahsi kasalarını aldım memnunum güvenilir satıcıdan böyleli alman daha mantıklı sanırsam 3080 de 15 k felan olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4060 ile de takas edilmemeli yani. Birde üstüne para vereceksin olmaz. Kartın saydıklarından daha iyi. Bir sorun mu yaşıyorsun ?
gercek cok sinirlenmeye başladim burnuma kadar geldi. kart 3 ay mis gibi sonraki 3 ay sorun cikartiyo hep boyle boyle gidiyor mesela suan yasadigim sorun şu sekilde. chrome dan bir video aciyorum tam ekrana alinca sistem restart atiyor sacmaliga bakar misin microsoft destek ekibiyle asus ve msi defalarca iletisime gectim her turlu cozumu denedim olmuyor duzelmiyor onlar da anlam veremedi gidip the last of us part 1 ultra ayar aciyorum resident evil aciyorum banamisin demiyor sakir sakir oynatiyor mis gibi ama gidip minecarft aciyorum valorant aciyorum anlik drop atiyor 1 gun yapmiyo 1 gun yapiyo kafasina gore takiliyor ama youtube tam ekran video acma olayini hep yapiyor. 2 farkli arkadasimin sisteminde denedim ekran kartini onlarin sistemde de ayni sorunlari yapiyor. mesela bugun hic sorun cikarmadi ama dun cileden cikardi beni hatta kasanin acma tusuna basiyorum sistem acilmiyor bile şaka gibi gercekten goruntu kablosunu anakarta taktim islemciden aldim goruntuyu vallahi genclestim resmen ama bu sekilde de maximum roblox acabiliyorum islemci okadar destek atiyor.

valla ne noktalama isareti kullandim ne bisey kullandim dumduz devrik sacma sapan bi metin yazdim epey uzun oldu umarim okurken zorluk çekmezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral eskişehirde bi bilgisayarcı var elinde 3070 3080 var 10k dan çözeriz https://www.instagram.com/vuralelektronikteknikhizmetler/
Trendyol mağazaları felan da var ben ordan alışveriş yapıyorum mezat wp gruplarından ya da direkt şahsi kasalarını aldım memnunum güvenilir satıcıdan böyleli alman daha mantıklı sanırsam 3080 de 15 k felan olması lazım
şu sorunlarla başa cikabilirsem olur tabi de

Top Bottom