Oyun için kullanicamne için kullanacaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
incelediğim kadarıyla 3070 ile rx6750xt arasında pek bir fps farkı yok bazen aynı max 5fps fark gördüm videolarında.
rtx dlss özellikleri de var . bence 3070 alın
testlere göre ikisidde nerdeyse başa baş gidiyor rtx 3070 bikaç fps fazla ama piyasa değerine bak aralarında 300 400 tl fark varsa ucuz olanı al bence işlemci olarakta r5 5600Arkadaşlar hangi ekran kartını önerirsiniz işlemci olarak da i5 12500 veya r5 5600 düşünüyorum
doğru söylüyo teslerde öylene için kullanacaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
incelediğim kadarıyla 3070 ile rx6750xt arasında pek bir fps farkı yok bazen aynı max 5fps fark gördüm videolarında.
rtx dlss özellikleri de var . bence 3070 alın
Tamamdır teşekkürlertestlere göre ikisidde nerdeyse başa baş gidiyor rtx 3070 bikaç fps fazla ama piyasa değerine bak aralarında 300 400 TL fark varsa ucuz olanı al bence işlemci olarakta r5 5600
doğru söylüyo teslerde öyle
hocam işlemci olarak ryzen 5 3600x te bakabilirsiniz ddarboğaz olayını araştırın amaçOyun için kullanicam
ama yinede değerlendirmeni öneririm çünkü rtx i biliyorsundur diye düşünüyorum. görüntü kalitesi güzel dlss de var tabii ki size kalmış. özellik olarak rtx. son karar sizinTamamdır teşekkürler
bu arada pardon yukarda işlemci olarak r5 5600 yazmışım ordaki mesajı silmiştim ama yazmış kusura bakmaTamamdır teşekkürler
Evet fakat arada 1000 TL civarı var vatandan alicam pcyiama yinede değerlendirmeni öneririm çünkü rtx i biliyorsundur diye düşünüyorum. görüntü kalitesi güzel dlss de var tabii ki size kalmış. özellik olarak rtx. son karar sizin
rtx 3070Arkadaşlar hangi ekran kartını önerirsiniz işlemci olarak da i5 12500 veya r5 5600 düşünüyorum
1080p için minimum 12400f veya 5600 altına düşmeyin. Rtx ve dlss avantajından 3070 derim ama iyi soğutmalı bir model tercih edin 3 fanlı olsun. Bu ikisi arasından da i5-12500 derim güzel bir soğutucu ve power limiti kaldırarak iyi performans alırısınız. Kesnlikle almışken iyi bir soğutucu ile alın işlemciyi stok fanı idareten bile kullanmanızı tavsiye etmem eğer bütçeniz müsaitseArkadaşlar hangi ekran kartını önerirsiniz işlemci olarak da i5 12500 veya r5 5600 düşünüyorum