wWalsh
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
hocam varda hem param güvende yok hemde bana uzak ben bursada yaşıyorum varmıdır bursadabu arada kartı sakın alma
power değerlerini yeni gördüm adam Underclock yapmış karta
hocam varda hem param güvende yok hemde bana uzak ben bursada yaşıyorum varmıdır bursadabu arada kartı sakın alma
power değerlerini yeni gördüm adam Underclock yapmış karta
6800 Güç tüketimi olarak başarılı sayılır. Underclock vs yok. Elimde aynı kart var, yukarıda değerleri attım normal. PC den PC ye kartın çektiği W bile değişiyor.oc demedim underclock dedim yani kartın sıcaklıkları daha düşük çıksın diye voltaj düşürmüş kartta
attığın test sonucunun en altına bakarsan kartın power değerini görürsün orda 203w yazıyor bu normal değil orda min 250 yazmalıydı yani kart benim 5700xt den bile daha az güç tüketiyor. buda şu anlama geliyor kart fazla ısınmasın diye kartın gücünü sınırlandırmış yani kart senin eline gelirse 80 85 derecelerde gezme ihtimali yüksek
benim 5700xt oc siz sasde haliyle 230w çekince bu değerler anormal geldi6800 Güç tüketimi olarak başarılı sayılır. Underclock vs yok. Elimde aynı kart var, yukarıda değerleri attım normal. PC den PC ye kartın çektiği W bile değişiyor.
ederi maks 11Değerler normalde fiyat pahalı.
12.5 bu kart için fazla olduğunu bil yeter. indir indire bildiğin kadarBu fiyat algısı yüzünden zaten birşry alamıycam gibi duruyor
Fiyat çok, fan devri hariç değerler normal.Cihazı 2.el alıcam param güvende ile fiyatı 12.500tl yazmıs bi pazarlıkla düzlerim.
Sonuçlar nasıl?
12.5k verilmez verilmez verilmez ederi 10k maksfps biraz düşük sende onun dışında bir problem yok gibi![]()
madenci demek ki kapatıyor madeniHocam adamın eline sürekli geçiyormuş bu kartlardan sizce güvenilirmiki?