Neler Yeni

Rx7800xt ve 7500f li sistem darboğaz sorunu

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Sefer
bu arada amd software üzerinden sanal çözünürlüğü 2k yapıp oynayabilirsin eğer droplar devam ediyorsa böyle daha garanti bir çözüm olur.
Bende 1080p sistemimi ordan 4k ya alınca valoya girdim. Dedim niye fps düşük? Sonra onu eski haline alınca düzeldi. Dediğin doğru.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada amd software üzerinden sanal çözünürlüğü 2k yapıp oynayabilirsin eğer droplar devam ediyorsa böyle daha garanti bir çözüm olur.
Yani benim fps düşmesiyle konudaki olay alakasız ama dediğin 2k alma şeyini yaparsa darboğaz çözülür demek istiyorum.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
efe araci
Kardeşim haklısın. 1080p de kullanılırsa, ekran kartını kullanamayacağından işlemciye yük biner ve sonuç olarak böylr fps düşmeleriyw karşılaşır konu sahibine önerim 2k bi monitöre geçsin veya çözünürlüğü 2k alsın ama o zaman pek tatmin edici olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Helal olsun kardeşim.
teşekkür ederim :D

akantanju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan Akan
Arkadaşlar yeni sistem topladım rx7800xt 7500f 32gb rem orta üst segment bir pc topladım genelde pubg oynuyorum baktığımda genellikle işlemci kullanımı ekrankartı kullanımını geçiyor yer yer eşitleniyor ve yer yer fps düşüklüğü yaşıyorum sistemde stabil bi kararlılık yok mesela ekrankartı kullanımı,%90 küfürlerde işlemcinin daha düşük seviyelerde olması gerekmiyormu araştırdım bişeyler denedim ama bi türlü sonuca ulaşamadım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
kardeşim sistem olarak mı aldın acaba yoksa parça parça mı topladın ? eğer link varsa paylaşırsan sevinirim.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
efe araci

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
efe araci

akantanju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan Akan
çok teşekkür ediyorum. yukarıda arkadaşında yazdığı gibi çoğunlukla Pubg steam oynuyorum. bu sisteme 2k monitörde eklemem daha mantıklı olur gibi. şu an kullandığım 2k değil.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
efe araci
çok teşekkür ediyorum. yukarıda arkadaşında yazdığı gibi çoğunlukla Pubg steam oynuyorum. bu sisteme 2k monitörde eklemem daha mantıklı olur gibi. şu an kullandığım 2k değil.
rica ederim :peepokalp: 1080p de çoğu oyunda darboğaz yapmadan oynatabilecek bir sistem arkadaşa dediğim gibi amd uygulamasından sanal çözünürlüğü 2k yapıp darboğaz olmadan oynayabilirsiniz tabii ki 2k almak çok daha mantıklı ama bütçenizi zorlamaya gerek yok 2k monitörü sonra da alabilirsiniz bu dediklerim elinizde hali hazırda 1080p varsa geçerli hiç monitör yoksa 2k almalısınız isterseniz onu da öneririm.

akantanju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan Akan
rica ederim :peepokalp: 1080p de çoğu oyunda darboğaz yapmadan oynatabilecek bir sistem arkadaşa dediğim gibi amd uygulamasından sanal çözünürlüğü 2k yapıp darboğaz olmadan oynayabilirsiniz tabii ki 2k almak çok daha mantıklı ama bütçenizi zorlamaya gerek yok 2k monitörü sonra da alabilirsiniz bu dediklerim elinizde hali hazırda 1080p varsa geçerli hiç monitör yoksa 2k almalısınız isterseniz onu da öneririm.
sanırım ilk etapta pc yi toplayıp belli bir süre elimdeki monitörün performansını test etmek daha mantıklı. konu ile alakalı bir sorum olursa kesinlikle size danışırım.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
efe araci
sanırım ilk etapta pc yi toplayıp belli bir süre elimdeki monitörün performansını test etmek daha mantıklı. konu ile alakalı bir sorum olursa kesinlikle size danışırım.
tamamdır siz bana dm atın kenarda köşerde durayım ilerde bulmakla uğraşmayın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,229
Üyeler
169,093
Son üye
Lynstwa12
Top Bottom