RX9070XT İçin Uygun İşlemci Önerisi İstiyorum

RX9070XT R7 9700X 32 GB RAM b650m-k şeklinde yapacağım umarım 1080p de darboğaz yemem
yemezsiniz hayırlısı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX9070XT R7 9700X 32 GB RAM b650m-k şeklinde yapacağım umarım 1080p de darboğaz yemem

b650m-k idare etmez mi sistemi ? ne gibi sorunlar yaşayabilirim ki ? maalesef bütcemi yeterince zorladım işlemci ram ve ekran kartından kısmadım ama anakarta çok bütçe kalmadı
idare eder ne zaman güncellemeyi düşünüyormusunuz?

yemezsiniz hayırlısı olsun

idare eder ne zaman güncellemeyi düşünüyormusunuz?
yani anakart hariç güncellenebilir bi sistem olmadı güncellenecek bir şey de yok sanırım ama anakartı bir sorun yaşayana kadar değiştirmem taş çatlasın max 5k ayırabilirim anakart için . Akşam ki gaming gecesini bekliyorum belki güzel bir anakart indirime girer

Merhaba , biraz önce RX 9070 XT ekran kartı sipariş ettim. Şuan kurulu sistemim de r5 5600 bulunuyor , DDR 4 den çıkmadan bana bir işlemci önerisinde bulunabilir misiniz ? Sadece Rust oynadığım için ddr4 de kurulu sistemim de 48 GB ram bulunuyor bu sistemi bırakıp DDR 5 e geçmek istemiyorum. Darboğaz yaşamayacağım %1 fps de yerlere inip drop girmeyecek bir cpu önerir misiniz yoksa mecburen ddr5 e mi geçeyim ? Şuan aklım da ryzen 7 5700x3d var fakat %1 fps çok düşük olup drop yer mi diye düşünüyorum darboğaz yaşamak istemiyorum...Youtubeden bu sistem ile çekilen test videoların da %1 arada sırada epey düşüyor. Teşekkürler yanıtlar için.
Nerden kaça aldın acaba

yani anakart hariç güncellenebilir bi sistem olmadı güncellenecek bir şey de yok sanırım ama anakartı bir sorun yaşayana kadar değiştirmem taş çatlasın max 5k ayırabilirim anakart için . Akşam ki gaming gecesini bekliyorum belki güzel bir anakart indirime girer
hocam anakart aslında önemli daha çok bütçe ayırmanız gerekebilir size önerim bütçenizi 10 bin bandına çıkarabilecek iseniz b850 pro rs veya 7.5 bin gibi bir şeye b650 gaming plus alabilirsiniz

hocam anakart aslında önemli daha çok bütçe ayırmanız gerekebilir size önerim bütçenizi 10 bin bandına çıkarabilecek iseniz b850 pro rs veya 7.5 bin gibi bir şeye b650 gaming plus alabilirsiniz
10 bine çıkabilmem imkansız anakart için maalesef , yıllardır b450m s2h kullanıyorum r5 5600 ile hiç bir sorun yaşamadım giriş seviye de olsa iş görüyorlar yine de

modeli nedir 9070 in

Powercolor Reaper Radeon Rx9070 XT​

10 bine çıkabilmem imkansız anakart için maalesef , yıllardır b450m s2h kullanıyorum r5 5600 ile hiç bir sorun yaşamadım giriş seviye de olsa iş görüyorlar yine de

idare eder hocam tekrardan hayırlı olsun

Gayet iyi bendede bütçe az işlemci 7500f alacam mecbur şimdilik

En mantıklısı r7 9700x tir, geçen cuma indirim gecesinden 11.999 a aldım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913