ryzen 3 1200 oc

@ibo622 alıcaktım ama stoklarda kalmamış abi bu boost ne demek otomatik oc gibi mi yani eğer öyleyse nasıl yapcaz
oto oc değil oyun oynarken zaten o normal ghz üstüne çıkıyo atıyorum işlemci 3.ghz se 3.5 ghz ye oyun oynarken çıkıyo zaten önemli olan 3.5 ghz üstüne biosdan yapman ama bence sat yeni işlemci al değmez ilerde seni üzer hatta şimdi bile üzer

@Godric1461 kardeş bide işlemci de boost diye bir şey yazıyor bu ne demek otomatik oc gibi bir şey mi eğer öyleyse nasıl aktive edilir
Mesela senin işlemci 3.1 ghz ile çalışıyor turboyla 3.4 e çıkıyor bu.Onu kapatırsan 3.1 i geçmiyor.Overclok ile ghz i kendin ayarlayacağın için onu kapatırsın 3.8 4 ne istersen yaparsın zaten.

Mesela senin işlemci 3.1 ghz ile çalışıyor turboyla 3.4 e çıkıyor bu.Onu kapatırsan 3.1 i geçmiyor.Overclok ile ghz i kendin ayarlayacağın için onu kapatırsın 3.8 4 ne istersen yaparsın zaten.
ne isterse yapr diye bişey yok azcık artırcak stabilmi bakcak oc yavaş yavaş yapılır

@ibo622 satıcam ama şimdilik idare edicem sadece 3 ay sonra zatem 2. el bi 3600 alırım bu arada 2. el işlemci alırsam sorum olmaz diyorlar işlemcinin bozulması biraz zormuş doğrumu piyasa çok pahalı bu yüzden 2. el düşünüyorum da

@ibo622 satıcam ama şimdilik idare edicem sadece 3 ay sonra zatem 2. el bi 3600 alırım bu arada 2. el işlemci alırsam sorum olmaz diyorlar işlemcinin bozulması biraz zormuş doğrumu piyasa çok pahalı bu yüzden 2. el düşünüyorum da
doğru ama her gördüğünden alma pinleriyamuk olursa kopmuş olursa sıkıntı bide oc yi araştır nasıl yapılır oğren bende bilmiyorum bide grafikleri ultraya al çünküultraya alınca ekran kartının kullanımı artıyo darboğaz olayı düşüyo ama oc de yapman gerekir

yardımlarınız için sağolun bakıcam zaten oynayacağım oyunların içinde en yüksek olanı apex diğerleri valorant fortnite gibi oyunlar eğer normal oc siz halde 60-50 fps alırsam ( ÖZELLİKLE APEX'TE ) oc yapmıyacam ama darboğaz bariz bir şekilde oyunun oynanabilirliğini engellerse uzman birine yaptırcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

apex'i anlamayanlar için söyleyeyim apex = Apex Legends = ücretsiz pubg'nin mantığıyla aynı mantık grafikleri güzel ve gayet dinamik bir oyun

Apex de sorun yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,276
Üyeler
202,241
Son üye
Zeakgu
Geri