- Konu Sahibi Konu Sahibi
Photoshop, İndesign, İllustrator gibi tasarım programlarını kullanıyorum ağırlıklı olarakrender yayın yapmayacaksan 3100 kovala
Photoshop, İndesign, İllustrator gibi tasarım programlarını kullanıyorum ağırlıklı olarakrender yayın yapmayacaksan 3100 kovala
o zaman 2600 işini görürPhotoshop, İndesign, İllustrator gibi tasarım programlarını kullanıyorum ağırlıklı olarak
ama ryzen 3 1200 ü sakın alma derim. arkadaşımda var o işlemciden. benim eski sistemde core 2 quad işlemci vardı 15 yıllık ama zamanının en iyilerinden. 4.2Ghz overclock yapınca 1200 den daha iyi performans veriyorduPhotoshop, İndesign, İllustrator gibi tasarım programlarını kullanıyorum ağırlıklı olarak
bu işlemciyi 400 TL'ye almıştım açıkcasıMerhaba arkadaşlar
AMD Ryzen 3 1200 3.10GHz 4 Çekirdek 8MB L3 Önbellek Soket AM4 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Linkteki işlemciyi almak mantıklımı ne dersiniz
Anakartım amd olduğu için intele dönemem şuan maalesefbu işlemciyi 400 TL'ye almıştım açıkcası
değmez 2. ellere bakın daha iyi 10100f falan bakın
1200 civarı ryzen 5 2600 bulabilirsem iyi olur. Araştırıyorum şuanAlınmaz. O paraya 2. elden daha geçen gün 1 sene garantili R5 2600X aldık @BeKo'O ya.
Şuanda 1200TL'ye 2600X bulunmayabilir fakat biraz pazarlıkla biraz da iyi bir piyasa araştırmasıyla 1600AF, 2600, 3100 vs. bulunabilir. Bu saydığım işlemciler 1200'ü 8e katlar.
Hayır, bu fiyata alınmaz, şaka gibi ülkenin durumuna bak ya, 1100TL.Merhaba arkadaşlar
AMD Ryzen 3 1200 3.10GHz 4 Çekirdek 8MB L3 Önbellek Soket AM4 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Linkteki işlemciyi almak mantıklımı ne dersiniz
Anakart ne var ki ? Bundan düşük zaten athlon serisi var.Dostum anakart amd ama
Bunu gördüm evet. Biraz daha bakayım en son bir kaç gün içinde alıcamGıcır gıcır garantili 1600AF alın.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Asus tuf b450 proAnakart ne var ki ? Bundan düşük zaten athlon serisi var.
Anakart güzel bütçeni arttırman lazım yada bu işlemciye hiç bulaşma ikinci el ryzen 3 3100 yada ryzen 5 1600 af falan çok daha iyi olurBunu gördüm evet. Biraz daha bakayım en son bir kaç gün içinde alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus tuf b450 pro
Aynen dostum anakartım iyi. Dediğin gibi 3100, 1600 af yada 2600 üçünden biri olacak mecbur ikinci eldenAnakart güzel bütçeni arttırman lazım yada bu işlemciye hiç bulaşma ikinci el ryzen 3 3100 yada ryzen 5 1600 af falan çok daha iyi olur
Çok daha mantıklı olur. Hayırlı olsun şimdiden.Aynen dostum anakartım iyi. Dediğin gibi 3100, 1600 af yada 2600 üçünden biri olacak mecbur ikinci elden