Neler Yeni

Ryzen 3 1200 ve rx580 8gb kullanıyorum ne kadar darboğaz yapar ?

Skytten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sami Açıkel
Oyunu açıyor ama sürekli fps drop yiyorsun ve zevk almıyorsun oyunlardan diyebilirim. Ben bu durumu yaşadım en azından. En kritik zamanlarda drop girince zaten anlarsın
Teşekkürler youtube da videolarda o kadar drop girmiyordu ama mesela ryzen 3 1200 af kullanan teknobiyotikte bi pc var onun videosunu izledim hiç drop yemedi

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
Teşekkürler youtube da videolarda o kadar drop girmiyordu ama mesela ryzen 3 1200 af kullanan teknobiyotikte bi PC var onun videosunu izledim hiç drop yemedi
Aslında normalde ayarları en yükseğe getirirsen drop azalır diye biliyorum ama ben denedim derçekten kullandım o şekilde bilgisayarı ve sorun yaşadım ama benim yanlış yaptığım bir hatadan da olabilir ama bu sistem kağıt üzerinde de darboğaz yapar zaten. O videolarda işlemcinin overclock yapılmış olmadığına dikkat etmek lazım veya dediğim gibi benden kaynaklı da olabilir tabii ki.

efe22523

80+
agi o r5 1600af diyen arkadaşın r5 1600af fabrikası var galiba. Türkiyede stoklarda yok gardaş.

Skytten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sami Açıkel
Aslında normalde ayarları en yükseğe getirirsen drop azalır diye biliyorum ama ben denedim derçekten kullandım o şekilde bilgisayarı ve sorun yaşadım ama benim yanlış yaptığım bir hatadan da olabilir ama bu sistem kağıt üzerinde de darboğaz yapar zaten. O videolarda işlemcinin overclock yapılmış olmadığına dikkat etmek lazım veya dediğim gibi benden kaynaklı da olabilir tabii ki.
Yok o teknobiyotikteki pc de de oc yapılmaz çünkü o da a320m kullanıyordu ram e oc yapmış sadece onun dışında normal güzel bir şekilde oynuyordu

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
Yok o teknobiyotikteki PC de de oc yapılmaz çünkü o da a320m kullanıyordu ram e oc yapmış sadece onun dışında normal güzel bir şekilde oynuyordu
Bilemiyorum dostum maalesef ama dediğim gibi ben darboğaz yaşadım o zaman ram 8gb idi tabi sonradan 16 yaptım etkisi varmıdır bilemem

Top Bottom