Öncelikle hayırlı akşamlar dilerim. Fazla param yok güç kaynağına para vermek istemiyorum. Elimde 200w everest marka 3-4 yıllık bir güç kaynağı var 8 gb ram ile kullanacağım sisteme bu güç kaynağı yeterli mi ?
Ekleme: Ekran kartı yok apu sistem olucak
Öncelikle hayırlı akşamlar dilerim. Fazla param yok güç kaynağına para vermek istemiyorum. Elimde 200w everest marka 3-4 yıllık bir güç kaynağı var 8 gb ram ile kullanacağım sisteme bu güç kaynağı yeterli mi ?
Ekleme: Ekran kartı yok apu sistem olucak
c4200 W tarihe karıştı artık , en az 400w güç kaynağına geç 200W belki sistemi çalıştırabilir ama yarardan çok zarar verir elinde bozulur gene almak zorunda kalırsın o yüzden 400W bir güç kaynağı bak kendine ileride sıkıntı çekmezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
HADRON Hd-411. 400 Watt Power Supply Kutulu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
HADRON Hd-411. 400 Watt Power Supply Kutulu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu al hem ucuz hem de seni idare eder.
para vermek istemiyor , 200W everest daha mı iyi sence ? hem ucuz hem daha iyi bir ürün önerdim , bende biliyorum FSP önermesini. önersem de gidip almayacağı için ucuz bir ürün önerdim zaten apu kullanacak sistemi fazla yormaz önerdiğim ürünü .
Komedi.
Teşekkür ederim kankapara vermek istemiyor , 200W everest daha mı iyi sence ? hem ucuz hem daha iyi bir ürün önerdim , bende biliyorum FSP önermesini. önersem de gidip almayacağı için ucuz bir ürün önerdim zaten apu kullanacak sistemi fazla yormaz önerdiğim ürünü .