yani mesela valorantta 90-95 arası gidiyor işlemci kullanımı ancak oc yapınca 95-100 arası oluyor sürekli.100e vurması darboğaz anlamına gelmiyor mu?Fps olarak da bi faydası olmuyor dedigim gibi neden acaba bi fikrin var mı?cpu kullanımının artması gayet normal zaten olay bu işlemcinin sınırlarını zorlayarak fps arttırmak gibi
Hangi ayarlarda?yani mesela valorantta 90-95 arası gidiyor işlemci kullanımı ancak oc yapınca 95-100 arası oluyor sürekli.100e vurması darboğaz anlamına gelmiyor mu?Fps olarak da bi faydası olmuyor dedigim gibi neden acaba bi fikrin var mı?
yüksek ve düşük ayarlarda denedim sonuc aynı.fps degismiyor overclocksuz haline göreHangi ayarlarda?
Kullanım olarak düşükte mi 100 de 100?yüksek ve düşük ayarlarda denedim sonuc aynı.fps degismiyor overclocksuz haline göre
evet 80-100 arası gidip geliyorKullanım olarak düşükte mi 100 de 100?
En düşük valorant için normal kullanım.evet 80-100 arası gidip geliyor
normal biliyorum da overclock yapınca bir sey değişmiyor ondan bahsediyorum pek anlaşamadık galibaEn düşük valorant için normal kullanım.
R3 2200G zaten 3.5ghz.normal biliyorum da overclock yapınca bir sey değişmiyor ondan bahsediyorum pek anlaşamadık galiba
3.9 da denedim ama dedigim gibi 3-5 fps bile farketmedi onu anlamadım.Neyse tesekkür ederim iyi gecelerR3 2200G zaten 3.5ghz.
Siz 3.85 yapmışsınız. Pek fark olmaz bu şekilde.