StarDustArmy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Batuhan
- Bütçe
- 2650
Arkadaşlar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi ben bir sistem toplamak istiyorum lakin bilgim çok ileri seviye değil.Bundan dolayı konu açma gereksinimi duydum lütfen daha iyi olabilecek şeyleri yani şunu çıkar şunu tak gibi önerilerinizi belirtin bütün önerilere açığım.
AMD Ryzen 3 2200G Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
AMD Ryzen 3 2200G en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! AMD Ryzen 3 2200G incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
ASRock B450M-HDV R4.0 Anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
ASRock B450M-HDV R4.0 Anakart en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! ASRock B450M-HDV R4.0 Anakart incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Kingston 8GB HyperX Fury DDR4 Cl15 3000MHz HX430C15FB3/8 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kingston 8gb Hyperx Fury Ddr4 Cl15 3000mhz Hx430c15fb3/8 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
m.trendyol.com
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com
Bilgisayar Kasa Modelleri & Fiyatları - GittiGidiyor
Bilgisayar kasa fiyatları GittiGidiyor'da! Bilgisayar kasa modellerini incelemek ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen sahip olmak için tıklayın.
www.gittigidiyor.com