Neler Yeni

Ryzen 3 2200G Sistem toplama

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,656
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
Cs:go, valorant gibi oyunlari oynatir, eger oyun icin aliyorsan. Ama NFS Heat bugün denedim, zorluyor. Mümkün degil.
Ama eger günlük islerin icin aliyorsan yeterli. Ileriye yönelik olmasi icin de 70-80 TL daha ekleyebiliyorsan, Gigabyte B450M DS3H V2 öneririm ve apu sistemde her türlü cift kanal ram kullanmani tavsiye ederim.
Günlük kullanım için alıyorum.Oyun oynamak için değil.İleride eklerim 8 gb RAM şimdilik yeterli olacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısınız lakin oradan aldırmam mümkün değil.Birde monitör dahil sistem topladığımdan o kadar fazla para veremiyorum sisteme

Günlük kullanım için alıyorum.Oyun oynamak için değil.İleride eklerim 8 gb RAM şimdilik yeterli olacağını düşünüyorum.

Haklısınız lakin oradan aldırmam mümkün değil.Birde monitör dahil sistem topladığımdan o kadar fazla para veremiyorum sisteme
O zaman iki tane 4gb ram alirsan, sistem daha stabil calisir. Apu sistemlerde cift kanal olmasi daha saglikli olur sistem icin.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,656
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

Monitör dahil olacaksa işlemciyi 2200G yapın ve bunu alın Power Boost M1850VH 18.5" 5ms HD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
O zaman iki tane 4gb ram alirsan, sistem daha stabil calisir. Apu sistemlerde cift kanal olmasi daha saglikli olur sistem icin.
Haklısınız ama ileride RAM yükseltmesi yapacağım için 4Gb almak istemiyorum.
Öneriniz için teşekkürler deneyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
PW marka hiçbir şey almayın.
Bunu alın, en azından 1080P.
Şuan monitöre verecek para kalmadı zaten 1 yıl kullanacağım sonra bir daha elimi sürmeyi düşünmüyorum ve kardeşime kalacak olan bu sistem bile yeterli olacaktır bana kalırsa yardım ettiği için bütün foruma teşekkür ediyorum iyi akşamlar arkadaşlar.

Top Bottom