Ryzen 3 2200g toplama sistem

21ebu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
284
Bu parçalar birbiri ile uyumlu mu? Bir sorun çıkartır mı?

İŞLEMCİ:

ANAKART: Gigabyte B450M S2H V2 ile Gigabyte B450M S2H arasında fark var mı? Ona göre seçeceğim

RAM (2x8) 16GB: https://www.hepsiburada.com/crucial...ddr4-cl16-ram-bl2k8g36c16u4b-pm-HBC000001VQ5O

MONİTÖR:

DEPOLAMA:

Uyumlu da, 1850₺ye ryzen 3 2200g alınmaz aman diyeyim
Neden? Ryzen 5 5600g alacaktım 3 bin lira civarlarında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 yıllık idareten alıyorum zaten daha sonrasında işlemciyi belki anakartı da değiştireceğim

Şu anlık sadece GTA 5, CS:GO, Valorant, Left 4 Dead 2 falan açsın kasmasın yeter zaten düşük ayarlarda oynayacağım

1 yıllık idareten alıyorum zaten daha sonrasında işlemciyi belki anakartı da değiştireceğim

Şu anlık sadece GTA 5, CS:GO, Valorant, Left 4 Dead 2 falan açsın kasmasın yeter zaten düşük ayarlarda oynayacağım
İkinci el piyasasına bakabilirsin o zaman daha uyguna bulabilirsin

2200G'li bir sistemin maliyeti taş çatlasa 2500-2750 TL olmalı ve burada sırf işlemci 1850 TL ikinci el tercih edilmeli

2200G'li bir sistemin maliyeti taş çatlasa 2500-2750 TL olmalı ve burada sırf işlemci 1850 TL ikinci el tercih edilmeli
İyi de ben burada ekran dahil alıyorum, sistemin içinde sadece 2200g yok, hepsi anakart ve işlemci dışında ileri dönük bana göre. Ikinci elde kaç kişiye yazdım hepsi en az 2 elden ele geçmeli işlemciler, o yüzden ikinci ele yaklaşmıyorum ömrü kısa ürün neden alayım ki?

Bunu al daha mantikli
Psu'm ve kasam var bir de 500gb bana yetmiyor

İyi de ben burada ekran dahil alıyorum, sistemin içinde sadece 2200g yok, hepsi anakart ve işlemci dışında ileri dönük bana göre. Ikinci elde kaç kişiye yazdım hepsi en az 2 elden ele geçmeli işlemciler, o yüzden ikinci ele yaklaşmıyorum ömrü kısa ürün neden alayım ki?

İŞLEMCİ en son bozulacak parçadır

O işlemciye asla o parayı verme. İkinci el al işlemciyi.

istersen ben satıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,293
Üyeler
173,794
Son üye
Talha Hamat